Πολιτική

Αλέξης Γεωργούλης: Με εξιτάρει η ιδέα μιας δεύτερης θητείας μου στην Ευρωβουλή

Αλέξης Γεωργούλης: Με εξιτάρει η ιδέα μιας δεύτερης θητείας μου στην Ευρωβουλή

Πηγή Φωτογραφίας: instagram alexis_georgoulis, Την πρώτη του συνέντευξη, ύστερα από την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό, έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης.

''Κάποιος θα πει "έχεις τον Γεωργούλη και δεν τον ρωτάς για όλη αυτή την ιστορία;''

Την πρώτη του συνέντευξη, ύστερα από την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό, έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, μέσω σύνδεσης Skype με την εκπομπή του TRT «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα». Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Σωτήρη Πολύζο, ο Αλέξης Γεωργούλης περιέγραψε το έργο που έχει αναλάβει στο Ευρωκοινοβούλιο στον τομέα του Πολιτισμού, αλλά και στο σκεπτικό του να διεκδικήσει την επανεκλογή του στις ευρωεκλογές.

Όπως ανέφερε: «Υπάρχουν προτάσεις. Οι ευρωεκλογές είναι κάτι που για μένα θα σηματοδοτούσε μία νέα θητεία, θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ. Θα ήθελα να πάω σε μια δεύτερη θητεία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ και με φέρνει στο 50-50 το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αν μπορεί να σταθεί η δική μου οπτική γωνία με βάση όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα».

Σε κάποιο σημείο ο Σωτήρης Πολύζος ανέφερε σχετικά με το ζήτημα των κατηγοριών: «Κάποιος θα πει “έχεις τον Γεωργούλη και δεν τον ρωτάς για όλη αυτή την ιστορία;” Αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορούσε δεν θα το έλεγε απλώς, θα βροντοφώναζε αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι να κάνει ανακοινώσεις και πάμε παρακάτω».

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν αντέδρασε στο παραπάνω σχόλιο και συνέχισε τη συζήτηση από το σημείο, που την άφησαν νωρίτερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments