Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για τον Άμραμπατ

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για τον Άμραμπατ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Σε πορεία επιστροφής σε κανονικούς ρυθμούς έχει μπει πλέον και ο Νορντίν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ακολούθησε σήμερα Τετάρτη ειδικό πρόγραμμα με τις προβλέψεις να είναι αισιόδοξες.

Αναμένεται να μπει σύντομα στις προπονήσεις

Σε πορεία επιστροφής σε κανονικούς ρυθμούς έχει μπει πλέον και ο Νορντίν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ακολούθησε σήμερα Τετάρτη ειδικό πρόγραμμα με τις προβλέψεις να είναι αισιόδοξες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει κι αυτός στις κανονικές προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Αθώοι όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ που συνελήφθησαν στη Λαμία

Τέλος καλό όλα καλά για τους έξι φίλους της ΑΕΚ που συνελήφθησαν στη Λαμία επειδή άναψαν δυο καπνογόνα σε μία ταράτσα κοντά στο γήπεδο. Το δικαστήριο, σήμερα (13/3) δέχθηκε τη νομική πλάνη που ισχυρίστηκαν οι δυο νομικοί των έξι φίλων της ΑΕΚ και τους αθώωσε.

Δέχθηκε δηλαδή το δικαστήριο το λογικό, ότι δηλαδή οι φίλοι της ΑΕΚ επειδή έχουν δει πάρα πολλές φορές παρόμοια περισταστικά, να χρησιμοποιείται δηλαδή καπνογόνο χωρίς να αποτελεί «όπλο» (άναμμα ακόμα και σε κοινωνικές εκδηλώσεις γάμους, γενέθλια πχ.) δεν γνώριζαν ότι ο νόμος είναι τόσο αυστηρός πλέον.

Μάλιστα, οι νομικοί εκπρόσωποι έδειξαν στο δικαστήριο και μία φωτογραφία με τον Ματίας Αλμέιδα να κρατάει ένα καπνογόνο στη φιέστα του περασμένου Μαϊου, ενώ συνολικά κατέθεσαν 7-8 και πρόσφατα σχετικά παραδείγματα με καπνογόνα που απλά άναψε κόσμος, όπως για παράδειγμα σε ματς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Το δικαστήριο δέχθηκε το επιχείρημα των δυο δικηγόρων ότι οι φίλοι της ΑΕΚ δεν γνώριζαν τις επιπτώσεις για ένα απλό άναμμα πυρσού και όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Θέλετε και μία άλλη είδηση; Η ταυτοποίηση των φίλων της ΑΕΚ έγινε από τις κάμερες του… γηπέδου της Λαμίας! Σωστά καταλάβετε: Το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών επειδή… δεν υπήρχαν κάμερες και η ταυτοποίηση έγινε απο τις κάμερες αυτές! Οι νομικοί των Ενωσιτών το τόνισαν στο δικαστήριο σήμερα με την πρόεδρο του δικαστηρίου να γελάει…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments