EDITOR'S PICK

Ταξίδια και προϊόντα ομορφιάς: Η φετινή Goodie Bag των Όσκαρ περιλαμβάνει δώρα αξίας 170.000 δολαρίων

Ταξίδια και προϊόντα ομορφιάς: Η φετινή Goodie Bag των Όσκαρ περιλαμβάνει δώρα αξίας 170.000 δολαρίων

Πηγή Φωτογραφίας: freepik.com//Hand hold gold oscar statue isolated on solid white background ai generative

Οι νικητές των Όσκαρ πήραν φέτος δώρα, εμπειρίες και προϊόντα που αξίζουν μια μικρή περιουσία. Τι περιείχε η Goodie Bag των βραβείων.

Ο Γιώργος Λάνθιμος με την ταινία «Poor Things» κατέκτησε 4 Όσκαρ με την Έμα Στόουν να κερδίζει εκείνο για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο ενώ στη φετινή τελετή, ξεχώρισε η ταινία Oppenheimer που κατέλαβε συνολικά 7 βραβεία. Ο Έλληνας σκηνοθέτης και οι συνυποψήφιοί του στις μεγάλες κατηγορίες για τα Χρυσά Αγαλματίδια, έλαβαν μεταξύ άλλων μια τσάντα με δώρα αξίας 170.000 δολαρίων.

Για 22η συνεχή χρονιά, η εταιρεία μάρκετινγκ Distinctive Assets, με έδρα το Λος Άντζελες, χάρισε σε όλα τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ τσάντες γεμάτες με μοναδικά προϊόντα και πολυτελείς ταξιδιωτικές εμπειρίες. Πριν από ένα χρόνο, η goodie bag των Όσκαρ περιλάμβανε αντικείμενα αξίας 126.000 δολαρίων, ωστόσο οι σταρ της φετινής εκδήλωσης θα πάρουν ακόμη πιο πλούσια δώρα.

Οι τσάντες δώρων για τους 25 καλύτερους των Όσκαρ – στις κατηγορίες καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερου ηθοποιού – είχαν μέσα σχεδόν 60 αντικείμενα, με την πιο ακριβή προσθήκη να είναι ένα ταξίδι 50.000 δολαρίων στο Chalet Zermatt Peak στις ελβετικές Άλπεις.

Άλλα αντικείμενα που έλαβαν οι αστέρες του Χόλιγουντ περιλαμβάνουν μια πλήρη σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος Miage, μια θεραπεία micro-needling αξίας 10.000 δολαρίων κι ένα ψυγείο κρασιών, σύμφωνα με το Business Insider. Επίσης υπήρχε και μια ακόμη σειρά προϊόντων και θεραπειών ομορφιάς, σοκολάτες, βοηθήματα ύπνου και ένας ειδικός κύβος του Ρούμπικ.

Όσο μεγαλοπρεπή κι αν ακούγονται, αυτά τα «δώρα» έχουν και κάποιο τίμημα. Οι τσάντες θεωρούνται φορολογητέο εισόδημα κι έτσι με τον φορολογικό συντελεστή στο 37%, οι αποδέκτες χρωστούν στην Εφορία τουλάχιστον 62.900 δολάρια.

Μάλιστα, οι αστέρες που ζουν μόνιμα στην Καλιφόρνια πληρώνουν και κάτι ακόμα. Χρεώνονται επιπλέον 24.480 δολάρια, χάρη στον πολιτειακό φόρο που φτάνει το 14,4%. Κάθε τσάντα έχει μέσα κι από ένα έντυπο που να υπενθυμίζει στους celebrities να αναφέρουν τα αντικείμενά τους μετά την εκδήλωση, έτσι ώστε να πληρώσουν και τους φόρους τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments