Ελλάδα

Survivor: Επιβεβαιώνει το χειρότερο σενάριο με James – Όλα ανοιχτά για το μέλλον του στο παιχνίδι

Survivor: Επιβεβαιώνει το χειρότερο σενάριο με James – Όλα ανοιχτά για το μέλλον του στο παιχνίδι

Πηγή Φωτογραφίας: dailymedia.com.gr

Ο James Καφετζής δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Τριαντάφυλλου.

Κάτι τρέχει με τον James Καφετζή στο Survivor, όπως αποκάλυψε σε μια σειρά από stories στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι ο James αποχώρησε και πως βρίσκεται στο ξενοδοχείο, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι έχει τεθεί εκτός παιχνιδιού.

Η πληροφορία που έδωσε ο Τριαντάφυλλος δημιούργησε έναν μικρό πανικό στο Twitter, με αρκετούς να διαψεύδουν ότι ο 27χρονος παίκτης έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Άλλωστε, πρόκειται για έναν από πιο πολυσυζητημένους και αγαπητούς παίκτες στο φετινό Survivor, του οποίου είσοδος έδωσε άλλη πνοή στο παιχνίδι.

Μετά τον σάλο, ο Τριαντάφυλλος επανήλθε με νέο story στο οποίο αναφέρει ότι ο James δεν θα βρίσκεται στο συμβούλιο του σημερινού (13/3) επεισοδίου. «Θα δείτε αύριο (σήμερα) πως ο James δεν θα είναι στο συμβούλιο», έγραψε.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, ο Τριαντάφυλλος «χτύπησε» με νέο story, στο οποίο τα βάζει με το Twitter. Ο τραγουδιστής επικαλείται ότι τον δικαιώνει το νέο τρέιλερ, στο οποίο δεν φαίνεται πουθενά ο James. «Τι έγινε ρε παιχταράδες του Χ, που είναι ο James στο τρέιλερ;», αναφέρει.

Πράγματι στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ της Τρίτης, δεν φαίνεται σε κανένα πλάνο ο James, τόσο στον αγώνα όσο και στην καλύβα των Μαχητών. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένα πλάνο από το συμβούλιο του νησιού. Όπως όλα δείχνουν ο παίκτης είναι απομονωμένος στο ξενοδοχείο και γίνονται προσπάθειες να επιστρέψει και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το αποψινό επεισόδιο του Survivor αναμένεται να λύσει τις απορίες και να αποκαλύψει τι έχει συμβεί με το πιο «δυνατό χαρτί» του Ατζούν στον φετινό κύκλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments