Διεθνή

Γερμανία: Επίσκεψη του Έ. Μασκ μαζί με τον 4χρονο γιο του στο εργοστάσιο της Tesla που χτυπήθηκε από σαμποτέρ

Γερμανία: Επίσκεψη του Έ. Μασκ μαζί με τον 4χρονο γιο του στο εργοστάσιο της Tesla που χτυπήθηκε από σαμποτέρ

Πηγή Φωτογραφίας: instyle.gr

Στις 5/03, πυρκαγιά σε πυλώνα ηλεκτροδότησης κοντά στο γιγαντιαίο εργοστάσιο της Tesla, διέκοψε την παροχή ρεύματος και οδήγησε σε παύση της παραγωγής για αρκετές ημέρες

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας του, Tesla, στο Γκρινχάιντε, κοντά στο Βερολίνο, πραγματοποίησε ο Έλον Μασκ, έχοντας στους ώμους του τον 4χρονο γιο του.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έφτασε στο αεροδρόμιο της γερμανικής πρωτεύουσας στις 12.25 μ.μ (ώρα Ελλάδος) και μετέβη απευθείας στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Gigafactory.

Ποιος ο λόγος της επίσκεψης του Έλον Μασκ στο εργοστάσιο

Ο Έλον Μασκ ήθελε να ευχαριστήσει από κοντά τους εργαζόμενους για τις προσπάθειές τους να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο, μετά την «οικολογική τρομοκρατική επίθεση» που δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5/03, πυρκαγιά σε πυλώνα ηλεκτροδότησης κοντά στο γιγαντιαίο εργοστάσιο της Tesla, διέκοψε την παροχή ρεύματος και οδήγησε σε παύση της παραγωγής για αρκετές ημέρες.Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η ομάδα με την ονομασία Vulkan Gruppe.

«Με το σαμποτάζ μας, θέσαμε ως στόχο να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό μπλακάουτ του εργοστασίου Gigafactory», ανέφερε στο δελτίο Τύπου η ομάδα που ανέλαβε την ευθύνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments