Lifestyle

Στέφανος Κυριακίδης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στα 62 δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες «παίζω την Αντιγόνη»

Στέφανος Κυριακίδης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στα 62 δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες «παίζω την Αντιγόνη»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Studio4_ert

«Η Επίδαυρος έχει καταντήσει από ορχήστρα, πίστα»

Ο Στέφανος Κυριακίδης μίλησε για την καριέρα του, τη σύζυγό του, αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

View this post on Instagram

A post shared by Στέφανος Κυριακίδης (@stefanoskyriakidis_)

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, δήλωσε για τη γυναίκα του: «Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι 52 χρόνια. Το παντρεμένο ζευγάρι θέλει χώρο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κρατιέται ο γάμος σεβόμενος ο ένας τον άλλον, να δέχεσαι τον άλλον όπως είναι κι όπως θα ήθελες να είναι, γιατί είναι ένδειξη αγάπης κι από κει και πέρα, υπάρχουν οι γκρίνιες και τα καβγαδάκια. Είναι λάθος να προσπαθείς να αλλάξεις τον άλλο». Σε άλλο σημείο, μίλησε για τον πατέρα του και τον χαμό του. «Ήμουν στο σινεμά, όταν έμααθα ότι σκοτώθηκε ο πατέρας μου από χειροβομβίδα, ήρθαν και με έβγαλαν. Ήταν 33 χρονών», εξήγησε.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης, για την εμπειρία του στην Επίδαυρο, όταν συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Είχα πει “όχι” στην αρχή για την Αντιγόνη. Είχα δουλειές, αλλά και δεν ήθελα, είναι διαφορετικός ο κώδικας συνεννόησης. Με πήρε η Αλίκη και μου λέει “δεν μου λες Στέφανε, έχεις αντίρρηση να παίξω τραγωδία; Έλα να περάσουμε καλά”. Με έπεισε η αγάπη που είχε να κάνει αυτό που ήθελε να κάνει. Ήταν θέμα πώς με πλησιάζει ο άλλος», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Το βρίσκω ανέντιμο που έγραφαν πριν ανέβει η παράσταση. Μετά την πρεμιέρα άρχισαν οι κριτικές, δεν ήταν έντιμο. Η Αλίκη ήταν πολύ καλή συνεργάτιδα, η Επίδαυρος γέμισε, ο Λυκαβηττός δεν πήγε καλά. Κρύβει και μία δόση αλαζονείας. Στα 62 δεν ξυπνάς μια ωραία πρωία και λες “παίζω την Αντιγόνη”. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Κάποιος έπρεπε να την αποτρέψει, δεν ξεκινάς απευθείας με τον χορό, ξεκινάς με τα βασικά στοιχεία».

Τέλος, παραδέχτηκε: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές. Όπου κιαν πηγαίναμε, δεν είχαμε ανταπόκριση. Πιο πολύ είχαμε ανταπόκριση, όταν τελείωνε η παράσταση που έπεφταν πάνω της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments