Αθλητισμός

Έγραψε ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο πρώτος παγκοσμίως που έφτασε τις 800 νίκες

Έγραψε ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο πρώτος παγκοσμίως που έφτασε τις 800 νίκες

Πηγή Φωτογραφίας: instagram cristiano ronaldo,Σύμφωνα με την διεθνή ομοσπονδία ιστορίας και στατικής του ποδοσφαίρου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος που φτάνει τις 800 νίκες.

Σύμφωνα με την διεθνή ομοσπονδία ιστορίας και στατικής του ποδοσφαίρου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος που φτάνει τις 800 νίκες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί έναν απ’ τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που γνώρισαν ποτέ τα γήπεδα. Ο Πορτογάλος έχει περάσει ήδη στην ιστορία, όμως δε σταματά να «γράφει» νέα ρεκόρ που τον κάνουν ακόμη μεγαλύτερο… μύθο του αθλήματος.

Ο CR7 ακόμη κι αν αποκλείστηκε με την Αλ Νασρ απ’ το Ασιατικό Champions League, πρόλαβε να πετύχει μια νίκη που τον κάνει να γραφτεί στην ιστορία. Γιατί έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής παγκοσμίως, που φτάνει τις 800 νίκες σε ανώτατο επίπεδο με τις ομάδες του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Συγκεκριμένα με την επικράτηση κόντρα στην Αλ Αϊν στις 11 Μαρτίου (4-3) έφτασε τις 675 επικρατήσεις με τους 5 συλλόγους στους οποίους έχει αγωνιστεί (Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Αλ Νασρ). Παράλληλα, έχει 125 νίκες και με την Εθνική Πορτογαλίας. Έτσι, σύμφωνα και με την Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του ποδοσφαίρου, έγινε ο ιστορικά πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει τις 800 νίκες!

Μετρά 475 νίκες σε πρωταθλήματα, 47 σε εγχώρια κύπελλα, 5 σε League Cup, 4 σε Super Cup, 125 στο Champions League, 5 στο Europa League, 2 σε UEFA Super Cup, 8 σε Παγκόσμιο Συλλόγων και 4 στο Champions League Αραβικών συλλόγων. Συν τις 125 με την Εθνική του ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments