Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ασπρόμαυρος θρίαμβος και πρόκριση με πεντάρα [5-1]

ΠΑΟΚ Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ασπρόμαυρος θρίαμβος και πρόκριση με πεντάρα [5-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [368013] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

ΠΑΟΚ ονειρεμένος στην Τούμπα «σκόρπισε» τη Ντινάμο

Ιστορική εμφάνιση, ανατροπή και πρόκριση από έναν εκπληκτικό ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» έκανε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ να μοιάζει με… παιχνιδάκι στα χέρια του. Πριν το ημίχρονο είχε φτάσει ήδη σε σκορ πρόκρισης και δε «μάσησε» όταν σκόραραν οι Κροάτες, φτάνοντας τελικά στο εκπληκτικό 5-1 και στους «8» του Conference League. Έχοντας για ταβάνι του τον ουρανό.

Οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος των Ασπρόμαυρων μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, παρ’ όλα αυτά υπήρχε πίστη για ανατροπή και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε τον έλεγχο, είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων και μετά το πρώτο 10λεπτο άρχισε να πιέζει με στόχο το γκολ.

Σε αυτό πλησίασε για πρώτη φορά στο 15′ με την κεφαλιά του Κουλιεράκη που έβγαλε ο Νέβιστιτς μετά το φάουλ του Ζίβκοβιτς, ο οποίος είχε, με τη σειρά του, τη δεύτερη ευκαιρία της ομάδας του στο 19′ με το πλασέ που έφυγε λίγο άουτ.

Λίγα λεπτά μετά, στο 23′, ο Κουλιεράκης αστόχησε ξανά, αυτη τη φορά από κοντά, με το γκολ να μοιάζει με θέμα χρόνου και την επιβεβαίωση να έρχεται στο 27′: Κόρνερ του Ζίβκοβιτς, κεφαλιά του Κουλιεράκη στο πρώτο δοκάρι, δεύτερη κεφαλιά του Μπάμπα στο δεύτερο και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ένα γκολ που τόνωσε κι άλλο την αυτοπεποίθηση της ελληνικής ομάδας, η οποία συνέχισε να πιέζει και στο 33′ πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με το σουτ του Κουλιεράκη που κόντραρε και σε αντίπαλο για να αλλάξει πορεία η μπάλα και να καταλήξει στα δίχτυα.

Η Τούμπα είχε… πάρει φωτιά πλέον, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τα είχε χαμένη και πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42′ το σκηνικό απογειώθηκε με το 3-0 από την ωραία κεφαλιά του Μπράντον Τόμας μετά τη σέντρα του Τάισον!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments