Lifestyle

Kατερίνα Λιόλιου για πλαστικές: «Είμαι υπέρ όταν κάτι δεν μαρέσει το διορθώνω»

Kατερίνα Λιόλιου για πλαστικές: «Είμαι υπέρ όταν κάτι δεν μαρέσει το διορθώνω»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Katerina Lioliou

«Είμαι 29 χρονών γυναίκα, γίνεται να μην έχω προσωπική ζωή (γέλια). Αν θέλεις, βρίσκεις χρόνο!»

Η Κατερίνα Λιόλιου παραχώρησε τις προάλλες μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις αισθητικές επεμβάσεις, την ψυχοθεραπεία, την προσωπική της ζωή αλλά και το ενδεχομένο να γίνει μητέρα.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», η τραγουδίστρια είπε για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Είμαι υπέρ και μόλις νιώσω ότι κάτι δεν μου αρέσει όταν με βλέπω στον καθρέφτη, είτε είναι στο πρόσωπό μου, είτε στο σώμα μου θα το διορθώσω!».

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Για το αν την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία, απάντησε: «Κάνω αρκετό καιρό ψυχοθεραπεία, Έχω τελειώσει και το Τμήμα Φιλοσο φίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, οπότε είχα γνώση του αντικειμένου παραπάνω. Στην αρχή ξεκίνησα να κάνω κάποια σεμινάρια ψυχολογίας και αργότερα έκανα ψυχοθεραπεία. Τώρα για μένα είναι μια εβδομαδιαία ευχαρίστηση και μ’ έχει βοηθήσει σε πάρα πολλούς τομείς της ζωής μου. Υπάρχουν και στιγμές που πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου για να μπορέσεις πάντα να εξελιχθείς και να προχωρήσεις».

Για την προσωπική της ζωή σχολίασε: «Είμαι 29 χρονών γυναίκα, γίνεται να μην έχω προσωπική ζωή (γέλια). Αν θέλεις, βρίσκεις χρόνο! Είμαι πολύ καλά, δεν κρύβω κάτι, υπάρχουν και δημοσιεύματα απλά δεν είναι ο χαρακτήρας μου να το αναλύσω. Φυσικά έχω προσωπική ζωή. Με βοηθάει να έχω έναν άνθρωπο, έτσι μπορώ να δίνω ακόμα περισσότερα στη δουλειά την επόμενη μέρα».

Για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και να γίνει μητέρα, η Κατερίνα Λιόλιου, είπε: «Προς το παρόν δεν είναι κάτι που το αισθάνομαι και το έχω ανάγκη, όταν το νιώσω όμως, θα το κάνω κατευθείαν, δεν θα διστάσω. Αν το θέλει φυσικά ο Θεός, γιατί αυτά τα πράγματα δεν τα παραγγέλνεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments