Πολιτική

Άδωνις: Ο Κασσελάκης περισσότερη ώρα αφιερώνει στο ΤικΤοκ από ό,τι θα αφιερώσει στον στρατό [vid]

Άδωνις: Ο Κασσελάκης περισσότερη ώρα αφιερώνει στο ΤικΤοκ από ό,τι θα αφιερώσει στον στρατό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ EUROKNISSI)

Άδωνις: Ο Κασσελάκης παραβιάζει νόμο του Τσίπρα

Τη σκωπτική διάθεση του Άδωνι Γεωργιάδη προκαλούν τα βίντεο που αναρτά ο Στέφανος Κασσελάκης στο ΤικΤοκ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως το πρόσφατο κλιπάκι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «κοστίζει από 50.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ. Είναι μια ακριβή παραγωγή από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο TikTok σε σχέση με το χρόνο που πρόκειται να αφιερώσει στον ελληνικό στρατό ως στρατιώτης. Ο Κασσελάκης διαθέτει επικοινωνιακό χάρισμα και πολλά λεφτά. Δεν τον υποτιμώ καθόλου ως πολιτικό αντίπαλο, δεδομένου μάλιστα ότι ο κ. Ανδρουλάκης οδεύει λόγω των λαθών του προς την τρίτη θέση στις επερχόμενες ευρωεκλογές».

Ερωτηθείς, ακόμη, για τις τρέχουσες νομικές περιπέτειες του Στέφανου Κασσελάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως «αυτός έχει παραβιάσει νόμο του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.Ο νόμος βάσει του οποίου ελέγχεται ο Σ. Κασσελάκης, φέρνει τη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα. Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε ο νόμος. Και αυτός ο νόμος προβλέπει χρηματικές ποινές, αλλά προβλέπει και άλλες ποινές».

«Λάθος του κ. Κασσελάκη είναι ότι την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έπρεπε να έχει αποχωρήσει από τις επιχειρήσεις και να προχωρήσει σε πόθεν έσχες. Ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι άδικος και παράλογος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τον νόμο για να στοχοποιήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα. Γκραμπόφσκι.Ο νόμος είναι τελείως παράλογος, αφού απαγορεύει πλήρως την παραμικρή συμμετοχή σε ξένες εταιρείες, αλλά είναι νόμος, προς τον οποίο οφείλει να συμμορφωθεί ο κύριος Κασσελάκης», είπε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments