Πολιτική

Κασσελάκης: Λάθος ο νόμος για τις εταιρείες εξωτερικού-Ρωτήστε τον Τσίπρα για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη

Κασσελάκης: Λάθος ο νόμος για τις εταιρείες εξωτερικού-Ρωτήστε τον Τσίπρα για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,«Λάθος» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης τον νόμο του Αλέξη Τσίπρα για τις εταιρείες εξωτερικού, ενώ ξεκαθάρισε πως δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για τα «αστακοκάραβα».

«Λάθος» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης τον νόμο του Αλέξη Τσίπρα για τις εταιρείες εξωτερικού

«Λάθος» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης τον νόμο του Αλέξη Τσίπρα για τις εταιρείες εξωτερικού, ενώ ξεκαθάρισε πως δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για τα «αστακοκάραβα».

Όσον αφορά στα «αστακοκάραβα» και το θέμα που έχει προκύψει, ανέφερε στη συνέντευξή του στο MEGA ότι έχει μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή που είχε στο παρελθόν στην εταιρεία αυτή. «Διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου από εκεί», είπε, προσθέτοντας πως δεν έχει καμία συμμετοχή σε εταιρείες στο εξωτερικό. ««Ο νόμος (Τσίπρα) για τις εταιρείες εξωτερικού ήταν λάθος. Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μην βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα χρήματα έξω, όχι για να βάζουν οι ομογενείς Έλληνες μέσα», είπε.

«Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη, θα δώσω εξηγήσεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να αρχειοθετηθεί ποτέ. Αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο, θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ που οι άνθρωποι των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν Χριστούγεννα, να τιμωρηθώ», υπογράμμισε.

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ», πρόσθεσε.

«Ρωτήστε τον Αλέξη»

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες Κοντονή περί ύπαρξης παρα-υπουργείου Δικαιοσύνης στο Μαξίμου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης απάντησε ότι δεν γνωρίζει καθώς εκείνος τότε ήταν στις ΗΠΑ καλώντας τους δημοσιογράφους να απευθύνουν το ερώτημα στον Αλ. Τσίπρα.

«Όπως έχω πει ότι ο κύκλος 2015-2019 έχει κλείσει. Ένας νέος κύκλος έχει ανοίξει. Εγώ ήμουν στην Αμερική τότε. Είναι μία απάντηση ειλικρίνειας. Πρέπει να απευθυνθείτε στον Αλέξη Τσίπρα», είπε στη συνέχεια.

Ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου. Και ο Νίκος Παππάς κάνει εξαιρετική δουλειά στην Οικονομία και ο Παύλος Πολάκης κάνει καλή δουλειά στον τομέα της Διαφάνειας.

Σε επίμονα ερωτήματα ο Στέφανος Κασσελάκης αντέτεινε «Ρωτήστε τον Αλέξη».

«Ο κ. Παππάς και ο κ. Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου», επανέλαβε και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν στην κυβέρνηση τότε. Δεν γνωρίζω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments