Πολιτική

Ακρίτα για συνέντευξη Κασσελάκη: Να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως πρότυπο προς αποφυγή

Ακρίτα για συνέντευξη Κασσελάκη: Να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως πρότυπο προς αποφυγή

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Καλή επιτυχία και στον συζυγο της που προσχώρησε στη Νεα Αριστερά»

Δριμεία κριτική τον Γιάννη Πρετεντέρη και στη Ράνια Τζίμα ασκεί η Έλενα Ακρίτα με αφορμή τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη το βράδυ της Τετάρτης στο Mega.

Σε ανάρτησή της στο Facebook επισημαίνει ότι η συνέντευξη αυτή «θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως το απόλυτο προτυπο προς αποφυγήν».

«Εμπαθείς ερασιτέχνες, δίχως ψήγμα αντικειμενικότητας ή/και ψυχραιμίας, προσπαθούσαν να χειραγωγήσουν τον διάλογο παραβιάζοντας – κατά την ταπεινή μου γνώμη – κάθε αρχή δημοσιογραφικής δεοντολογίας», σημειώνει η Έλενα Ακρίτα.

«Απέναντι τους ένας σοβαρός και καταρτισμένος Αρχηγος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τούς αντιμετώπισε με ευθύτητα, γνώση και ειλικρίνεια. Δεν το μάθατε από μας, αλλά ο Κασσελάκης είναι εδώ. Και θα μείνει εδώ. Μάθετε να ζειτε με αυτό», προσθέτει.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Με πολλά χρόνια δημοσιογραφίας στην πλάτη μου και άπειρες συνεντεύξεις με τεράστιες προσωπικότητες της Ελλάδας, έχω να πω τούτο.

Η συνέντευξη που πήραν η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως το απόλυτο προτυπο προς αποφυγήν.

Εμπαθείς ερασιτέχνες, δίχως ψήγμα αντικειμενικότητας ή/και ψυχραιμίας, προσπαθούσαν να χειραγωγήσουν τον διάλογο παραβιάζοντας – κατά την ταπεινή μου γνώμη – κάθε αρχή δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ανεπιτυχώς.

Απέναντι τους ένας σοβαρός και καταρτισμένος Αρχηγος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τούς αντιμετώπισε με ευθύτητα, γνώση και ειλικρίνεια. Δεν το μάθατε από μας, αλλά ο Κασσελάκης είναι εδώ. Και θα μείνει εδώ. Μάθετε να ζειτε με αυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments