Πολιτική

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό Mega

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό Mega

«Για λόγια του αέρα» και για «κακοστημένο σίκουελ του προγράμματος Θεσσαλονίκης» έκανε λόγο σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκη απαντώντας σε ερωτήσεις για τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και δη για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Κληθείς, μάλιστα, να σχολιάσει αιτιάσεις του κ. Κασσελάκη σχετικά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι κατ ουσίαν δεν απήντησε «δηλώνοντας κατ’ επανάληψιν ομογενής, προσβάλλοντας έτσι και τους ομογενείς μας».

Ο κ. Μαρινάκης προσέθεσε, μάλιστα, χαρακτηριστικά ότι την ώρα που ο κ. Κασσελάκης δηλώνει ότι δεν γνωρίζει για τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «βγάζει λάδι τους κ. Παππά και Πολάκη». Σε ό,τι αφορά ισχυρισμούς του ότι ο κ. Μητσοτάκης διαθέτει 40 σπίτια ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για χυδαίο ψέμα και συκοφαντίες του κ. Κασσελάκη σημειώνοντας ότι η φράση «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» υπό τη μεταφορική της έννοια κουμπώνει απόλυτα στην περίσταση.

«Πρέπει ο κ. Κασσελάκης και οι συνεργάτες το να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, να μάθουν να διαβάζουν ένα Ε9 ή μία δήλωση, μπερδεύει εγγραφές αγροτικής γης με σπίτια» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απάντηση Κεχαγιά σε Μαρινάκη

«Στην περίπτωση του Μεγάρου Μαξίμου μάλλον ισχύει το ‘φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης’, μεταφορικά πάντα!», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Ακολούθως αναφέρει: «Όταν ο πανικός διαχέεται στο πρωθυπουργικό γραφείο, τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν διστάζει να εξαπολύσει ανυπόστατες κατηγορίες και προσβολές κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχοντας δουλέψει σκληρά και νοικοκυρεμένα, κατάφερε να διαπρέψει ως επιχειρηματίας πληρώνοντας τους φόρους του, σε αντίθεση με ανεπάγγελτα τζάκια και επαγγελματίες της πολιτικής, που εισπράττουν ακόμη και επιδοτήσεις ελαιοπαραγωγού. Μιλάμε για απύθμενο θράσος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments