Αθλητισμός

Conference League: Ο ΠΑΟΚ έμαθε τις ώρες των δύο αγώνων με την Μπριζ

Conference League: Ο ΠΑΟΚ έμαθε τις ώρες των δύο αγώνων με την Μπριζ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η UEFA, λίγη ώρα μετά την κλήρωση, ανακοίνωσε τις ώρες που θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια των ασπρόμαυρων με τους Βέλγους. Οι Θεσσαλονικείς θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο και στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» την Πέμπτη 11 Απριλίου για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 22:00.

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τις ώρες των δύο αγώνων με την Μπριζ για τα προημιτελικά του Europa Conference League

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την βελγική Μπριζ στους «8» του Europa Conference League, με το Δικέφαλο του Βορρά του Βορρά να στοχεύει στην ευρωπαϊκή υπέρβαση και να την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Η UEFA, λίγη ώρα μετά την κλήρωση, ανακοίνωσε τις ώρες που θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια των ασπρόμαυρων με τους Βέλγους. Οι Θεσσαλονικείς θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο και στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» την Πέμπτη 11 Απριλίου για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 22:00.

Μία εβδομάδα αργότερα οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Τούμπας για την πρόκριση, την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 22:00.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

11/04 22:00 Μπριζ – ΠΑΟΚ (προημιτελικά) 18/04 22:00 ΠΑΟΚ – Μπριζ (προημιτελικά) 02/05 22:00 Φιορεντίνα ή Πλζεν – Μπριζ ή ΠΑΟΚ (ημιτελικά) 09/05 22:00 Μπριζ ή ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα ή Πλζεν (ημιτελικά)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments