Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ατρόμητος νίκησε με 3-2 στο Περιστέρι

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ατρόμητος νίκησε με 3-2 στο Περιστέρι

Πηγή Φωτογραφίας: [368081] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAY OUTS / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)

Ο Ατρόμητος νίκησε με 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι στο εναρκτήριο παιχνίδι

Ο Ατρόμητος νίκησε με 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι στο εναρκτήριο παιχνίδι των δύο ομάδων στα πλέι άουτ και βύθισε την ομάδα της Ηπείρου στην απελπισία, καθώς ήταν η μόνο που έχασε από εκείνες που πασχίζουν την παραμονή.

Το αποτέλεσμα αδικεί τους φιλοξενούμενους που έχασαν πολλές ευκαιρίες και είχαν δοκάρι, αλλά πλήρωσαν στο τέλος την αναποτελεσματικότητά τους.

Στο 4ο λεπτό ο Τούτου σέντραρε και ο Τζίμας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρκετζάνι, ενώ στο 8΄ πάλι από γύρισμα του Τούτου ο Τζίμας έσπρωξε την μπάλα στην εστία, διαιτητής (Μανούχος) και βοηθός (Νικολαΐδης) έδειξαν γκολ αλλά το VAR απέδειξε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAS Giannina FC (@pasgianninafc)

Στο 28΄ ο Ριένστρα σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Κούεν και ο Τζίμας από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 37΄ για τους γηπεδούχους στην πρώτη ευκαιρία τους στο παιχνίδι, όταν μετά τη σέντρα του Κούεν ο Γκονζάλεθ με μονοκόμματο σουτ από την περιοχή έκανε το 1-0.

Οι Γιαννιώτες ξεκίνησαν ξανά δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να φτάσουν στην ισοφάριση στο 49΄ με πολύ γκολ του Παμλίδη, αλλά στο 61΄ ο Ατρόμητος πήρε ξανά το προβάδισμα, με αναπάντεχο τρόπο: σε εκτέλεση φάουλ του Κούντε ο Σούλης έκανε κακή έξοδο, η μπάλα κόντραρε δύο φορές και κατέληξε στον Τζαβέλλα που έκανε το 2-1.

Ο ΠΑΣ δεν τα παράτησε, συνέχισε να πιέζει και έφτασε στην ισοφάριση στο 85΄ με καρφωτή κεφαλιά του Εραμούσπε μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου βγήκαν μαζικά στην επίθεση αναζητώντας το γκολ της νίκης, αλλά στο 90΄+6 ο Κούντε βρήκε στον χώρο τον Βέργο, που πέρασε την μπάλα πάνω απ’ τον Σούλη και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments