Πολιτική

Μαρινάκης: Χυδαία, απάνθρωπη και ρατσιστική επίθεση κατά του Σ. Κυμπουρόπουλου

Μαρινάκης: Χυδαία, απάνθρωπη και ρατσιστική επίθεση κατά του Σ. Κυμπουρόπουλου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παράλληλα, ο κ.Μαρινάκης τονίζει πως οι συντάκτες αυτών των αποτρόπαιων σχολίων δεν είναι δυνατόν να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και να μένουν ατιμώρητοι.

Ο κ.Μαρινάκης τονίζει πως οι συντάκτες αυτών των αποτρόπαιων σχολίων δεν είναι δυνατόν να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και να μένουν ατιμώρητοι.

Με ανάρτησή του στο facebook ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε στα social media ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Παράλληλα, ο κ.Μαρινάκης τονίζει πως οι συντάκτες αυτών των αποτρόπαιων σχολίων δεν είναι δυνατόν να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και να μένουν ατιμώρητοι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη

Από χθες ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος δέχεται συντονισμένα μια χυδαία, απάνθρωπη και ρατσιστική επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανώνυμα, κυρίως, προφίλ επιτίθενται στον ευρωβουλευτή, επειδή «τόλμησε» να τοποθετηθεί δημοσίως με νηφαλιότητα.

Οι συντάκτες αυτών των αποτρόπαιων σχολίων δεν είναι δυνατόν να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και να μένουν ατιμώρητοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments