Πολιτική

Κεχαγιά: Υποθέτω πως όταν ο Κασσελάκης εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εταιρεία

Κεχαγιά: Υποθέτω πως όταν ο Κασσελάκης εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εταιρεία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σε νέες δηλώσεις αναφορικά με τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη προέβη σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Αρχικά ανέφερε ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει δηλώσει ότι όλες οι μετοχές σε εταιρείες του εξωτερικού έχουν μεταβιβαστεί».

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Προφανώς κατανόησε ότι η ερμηνεία που δίνεται ενδεχομένως να μην του επιτρέπει να έχει εταιρείες στο εξωτερικό»

Σε νέες δηλώσεις αναφορικά με τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη προέβη σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Αρχικά ανέφερε ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει δηλώσει ότι όλες οι μετοχές σε εταιρείες του εξωτερικού έχουν μεταβιβαστεί».

Όταν όμως ακολούθως ρωτήθηκε για το πόσες είναι αυτές, η ίδια απάντησε: «Δεν ξέρω πόσες είναι αυτές» καθώς και ότι «δεν γνωρίζω το χρονικό πλαίσιο, στο οποίο έγινε η μεταβίβαση». Ερωτηθείς εάν όταν εξελέγη ο κ. Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατείχε και εταιρείες, η εκπρόσωπος του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης απάντησε «υποθέτω ότι υπήρχε εταιρεία όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ». Παρέπεμψε μάλιστα για περισσότερες πληροφορίες στο επικείμενο στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «ο νόμος λέει ότι μέχρι τέλη Ιουνίου υπάρχει η δυνατότητα για υποβολή πόθεν έσχες».

Και κατέληξε: «Προφανώς και ο κ. Κασσελάκης κατανόησε ότι η ερμηνεία που δίνεται ενδεχομένως να μην του επιτρέπει να έχει εταιρείες στο εξωτερικό. Αυτό θα το ξεκαθαρίσει η εισαγγελία όταν τον καλέσει. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει πια μετοχές σε εταιρείες στο εξωτερικό».

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Latest News

25.10.2026 | 17:19

Ρωμανός κατά Τσίπρα: «Κουνάει το δάχτυλο για ηθική; Ξεπερνά τα όρια της κωμωδίας!»

25.10.2026 | 17:12

Δρυμιώτης «πυροβολεί» Τσίπρα και Σαμαρά: «Ο Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο – Κίτρινες κάρτες στη ΝΔ»

25.10.2026 | 17:00

Πέτσας με «τσουνάμι» 12 μιλίων στον Ερντογάν: «Η Ελλάδα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων!»

25.10.2026 | 16:45

Μπαλτζώης «χτυπά καμπανάκι» για Λιβύη: «Στρατηγική τύφλωση – Χάνουμε το γεωπολιτικό μας αποτύπωμα!»

25.10.2026 | 16:35

Σοκ στην παγκόσμια πολυτέλεια: Χάθηκαν €251 δισ. – Η Κίνα γονατίζει Louis Vuitton και Gucci

25.10.2026 | 16:11

Σεισμός στην αυτοκινητοβιομηχανία: Η Audi μεταφέρει παραγωγή στις ΗΠΑ – Deal $4 δισ. με φόντο τον Τραμπ

25.10.2026 | 16:00

Ο Μάντζος «καρφώνει» Μητσοτάκη για Σινά: «Δεν είδα πουθενά τη λέξη κυριότητα» – Πυρά για Τουρκολιβυκό

25.10.2026 | 15:58

Γάζα: Φόβος για την επόμενη μέρα των εκλογών στο Ισραήλ – «Ο πόνος μας έγινε προεκλογικό όπλο»

25.10.2026 | 13:07

The Voice: Ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου που εντυπωσίασε και η απρόσμενη «συνταγή» της Παπαρίζου

25.10.2026 | 12:42

Γιώργος Τσαλίκης: Η κίνηση του Νίκου Καρβέλα εν μέσω της κόντρας με τη Βίσση που προκάλεσε αίσθηση

25.10.2026 | 11:05

Λάκης Γαβαλάς: Στηρίζει Αργυρό για το βίντεο στο Παρίσι!

25.10.2026 | 11:00

Μιμή Ντενίση: «Αν μπω στην πολιτική, θα γίνει λίγο της τρελής» – Η αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά

25.10.2026 | 10:23

The Voice: Συγκίνησε η κόρη του Στέφανου Μπορμπόκη – «Με τη φανέλα του νιώθω πως είναι πάντα δίπλα μου»

24.10.2026 | 19:15

Γιώργος Λιάγκας: Η ατάκα του για τα ταξίδια με παρέα που προκάλεσε αίσθηση – «Σιαμαίος είσαι με τον άλλον;»

24.10.2026 | 18:09

Άννα Πρέλεβιτς: Το ηχηρό μήνυμα για τα σώματα των γυναικών μετά τη γέννα – «Καλύτερα να μην τα σχολιάζουμε»

24.10.2026 | 17:47

Γιώργος Τσαλίκης: Η καθημερινή συνήθεια που ακολουθεί κάθε πρωί – «Λέω ευχαριστώ και λιβανίζω»

25.10.2026 | 15:15

Ανατροπή στη Μέση Ανατολή; Οι κάλπες στο Ισραήλ ανοίγουν παράθυρο συμφωνίας με τη Συρία

24.10.2026 | 22:25

Ιράν: Σχέδιο χτυπήματος στα υποθαλάσσια καλώδια του Κόλπου – Απειλή για το παγκόσμιο διαδίκτυο

24.10.2026 | 22:14

Ιράν: «Πυρηνική αποτροπή» χωρίς πυρηνικά – Ο εφιάλτης MAD για Τραμπ και Περσικό Κόλπο

24.10.2026 | 21:44

Υεμένη: Οι Χούθι ανοίγουν νέο μέτωπο – Συναγερμός ΗΠΑ στον Κόλπο, απειλές για αεροδρόμια και βάσεις

24.10.2026 | 20:40

ΗΠΑ–Ιράν: Αντίστροφη μέτρηση για νέα επίθεση; Ο Τραμπ απειλεί με δεύτερη «Επική Οργή»

24.10.2026 | 17:10

Γαλλία: Οι Σοσιαλιστές ποντάρουν όλα τα χαρτιά τους στον Γκλυκσμάν – Το πολιτικό στοίχημα την επόμενη μέρα

24.10.2026 | 16:50

Πούτιν: Μεσολάβηση στο Ιράν, κέρδη στην Ουκρανία — Το στοίχημα με τον Τραμπ

24.10.2026 | 16:00

Το «ανύπαρκτο σύνορο» της Άγκυρας στον ΟΗΕ: Η Κύπρος ανοίγει μέτωπο για τη Λιβύη

Πέτσας με «τσουνάμι» 12 μιλίων στον Ερντογάν: «Η Ελλάδα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων!»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντά στις επικρίσεις για το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου, ξεκαθαρίζει τη διαφορά ανάμεσα σε γνωστοποίηση και άδεια και προτείνει δύο συγκεκριμένες κινήσεις απέναντι στο Τουρκολιβυκό: πλήρη οριοθέτηση ΑΟΖ με την Αίγυπτο και επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων νοτίως της Κρήτης.

Πέτσας με «τσουνάμι» 12 μιλίων στον Ερντογάν: «Η Ελλάδα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων!»

Μπαλτζώης «χτυπά καμπανάκι» για Λιβύη: «Στρατηγική τύφλωση – Χάνουμε το γεωπολιτικό μας αποτύπωμα!»

Ο αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης προειδοποιεί για τις συνέπειες του Τουρκολιβυκού μνημονίου, αμφισβητεί τους διπλωματικούς χειρισμούς της Αθήνας και ζητά άμεσο «damage control» – Η πρόταση για κοινή νομική πρωτοβουλία με την Αίγυπτο και η αναφορά στις νέες ελληνικές φρεγάτες.

Μπαλτζώης «χτυπά καμπανάκι» για Λιβύη: «Στρατηγική τύφλωση – Χάνουμε το γεωπολιτικό μας αποτύπωμα!»

Ο Μάντζος «καρφώνει» Μητσοτάκη για Σινά: «Δεν είδα πουθενά τη λέξη κυριότητα» – Πυρά για Τουρκολιβυκό

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ζητά να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία για τη Μονή Σινά, καταλογίζει στην κυβέρνηση «αποτυχία διαρκείας» στη Λιβύη και προειδοποιεί για τις τουρκικές αξιώσεις στο καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου. Η συγκινητική αναφορά στη Φώφη Γεννηματά και το αίτημα για βαθιά κάθαρση στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Μάντζος «καρφώνει» Μητσοτάκη για Σινά: «Δεν είδα πουθενά τη λέξη κυριότητα» – Πυρά για Τουρκολιβυκό

Μπελέρης: «Η Αλβανία μπαίνει σε περίοδο αστάθειας» – Σφοδρά πυρά κατά Ράμα και προειδοποίηση στην ΕΕ

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει διαφθορά, μαζική φυγή νέων και αστυνομική βία στην Αλβανία – Η σκληρή κριτική στον Έντι Ράμα, ο κίνδυνος για την ελληνική μειονότητα και το μήνυμα ότι η ευρωπαϊκή ένταξη δεν μπορεί να αποτελεί υπόθεση ενός μόνο πρωθυπουργού.

Μπελέρης: «Η Αλβανία μπαίνει σε περίοδο αστάθειας» – Σφοδρά πυρά κατά Ράμα και προειδοποίηση στην ΕΕ

Πολιτική βόμβα ΠΑΣΟΚ για Μονή Σινά: «Τι κρύβει η συμφωνία;» – Σφοδρά πυρά σε Μητσοτάκη και Μπεκίρη

Μετωπική επίθεση Τσουκαλά στο Μαξίμου για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ιστορικής Μονής – Απαίτηση να δημοσιοποιηθεί ολόκληρη η συμφωνία με την Αίγυπτο πριν υπογραφεί, αιχμές για την κυβερνητική διαφάνεια και νέα σύγκρουση για τα social media των ανηλίκων.

Πολιτική βόμβα ΠΑΣΟΚ για Μονή Σινά: «Τι κρύβει η συμφωνία;» – Σφοδρά πυρά σε Μητσοτάκη και Μπεκίρη

Γκιουλέκας για Σαμαρά: «Δεν θα είναι θετική εξέλιξη ένα νέο κόμμα» – Η απάντηση για Τουρκολιβυκό και Ερντογάν

Ο βουλευτής της ΝΔ υπερασπίζεται τους διπλωματικούς χειρισμούς Μητσοτάκη, απαντά στις επικρίσεις για τη Λιβύη και αποκαλύπτει ότι Αθήνα και Κάιρο προχωρούν σε νέες συζητήσεις για την ΑΟΖ – Το μήνυμα Ρούμπιο προς την Τουρκία και η παραδοχή για το ενδεχόμενο κόμματος Σαμαρά.

Γκιουλέκας για Σαμαρά: «Δεν θα είναι θετική εξέλιξη ένα νέο κόμμα» – Η απάντηση για Τουρκολιβυκό και Ερντογάν

Λατινοπούλου κατά Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη: «Διπλωματικό Βατερλό, η Ανατολική Λιβύη μάς πούλησε!»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το Τουρκολιβυκό μνημόνιο, αιχμές για τους χειρισμούς απέναντι στον Χαφτάρ και ξεκάθαρο μήνυμα για το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου: «Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε έγκριση από τον Ερντογάν για να κάνουμε τα αυτονόητα».

Λατινοπούλου κατά Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη: «Διπλωματικό Βατερλό, η Ανατολική Λιβύη μάς πούλησε!»

Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας – Στο επίκεντρο οι διμερείς σχέσεις

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο ομόλογός του από τη Σαουδική Αραβία συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Σαουδικής Αραβίας, καθώς και τις περιφερειακές εξελίξεις

Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας – Στο επίκεντρο οι διμερείς σχέσεις