Focus

Κίλιαν Μέρφι: Επιστρέφει ως Τόμι Σέλμπι στην ταινία Peaky Blinders

Κίλιαν Μέρφι: Επιστρέφει ως Τόμι Σέλμπι στην ταινία Peaky Blinders
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα υποδυθεί και πάλι τον διάσημο ρόλο του στην μεταφορά της σειράς σε ταινία

Φαίνεται ότι τελικά ο Τόμι Σέλμπι του Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει.

Μιλώντας στο «Birmingham World» στην πρεμιέρα του νέου δράματος του BBC «The Town», ο δημιουργός του «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ, επιβεβαίωσε ότι ο πρόσφατος νικητής Όσκαρ, Κίλιαν Μέρφι, θα επαναλάβει τον αγαπημένο του ρόλο στην επερχόμενη κινηματογραφική εκδοχή του βρετανικού αστυνομικού δράματος. Ο Νάιτ δήλωσε ότι ο Μέρφι θα επιστρέψει σίγουρα και τα γυρίσματα της ταινίας «Peaky Blinders» ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.

View this post on Instagram

A post shared by Cillian Murphy (@cillianmurphyofficiall)

«Σίγουρα θα επιστρέψει γι’ αυτό. Θα το γυρίσουμε τον Σεπτέμβριο, λίγο πιο κάτω στο Digbeth», επιβεβαίωσε ο Νάιτ.

Η επιστροφή του Μέρφι ως Τόμι Σέλμπι για την ταινία «Peaky Blinders» δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι ο ηθοποιός έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι ενδιαφέρεται να πρωταγωνιστήσει στο έργο, αρκεί το σενάριο να ήταν αρκετά αξιόλογο.

«Αν υπάρχει περισσότερη ιστορία εκεί, θα ήθελα πολύ να το κάνω», δήλωσε ο Μέρφι στο Rolling Stone U.K. πέρυσι σχετικά με την ταινία. «Αλλά πρέπει να είναι σωστή. Ο Στιβ Νάιτ έγραψε 36 ώρες τηλεόρασης, και σταματήσαμε σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είμαι πραγματικά περήφανος για την τελευταία σεζόν. Οπότε, θα πρέπει να αισθάνομαι νόμιμος και δικαιολογημένος για να κάνω περισσότερα».

Ο Μέρφι δήλωσε στο «Irish Star» μόλις τον περασμένο μήνα πριν από τη βράβευση του Όσκαρ: «Πάντα έλεγα ότι αν ο Νάιτ παραδώσει ένα σενάριο που ξέρω ότι μπορεί να παραδώσει, επειδή είναι ένας τόσο εκπληκτικός σεναριογράφος, θα είμαι εκεί…. Αν θέλουμε να δούμε τον 50χρονο Τόμι Σέλμπι, θα είμαι εκεί. Ας το κάνουμε».

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας για την εκπομπή «Actors on Actors» του Variety μεταξύ της Μέρρφι και της Μάργκοτ Ρόμπι πέρυσι, αναφέρθηκε στη σειρά, λέγοντας: «Δεν ξέρω: Θέλω να πω, είμαι ανοιχτός στην ιδέα. Πάντα σκεφτόμουν ότι αν υπάρχει περισσότερη ιστορία για να ειπωθεί».

Το «Peaky Blinders» έκανε αρχικά πρεμιέρα στο BBC Two στο εξωτερικό (οι δύο τελευταίες σεζόν μεταφέρθηκαν στο BBC One), αλλά μετά την άφιξη της σειράς στο Netflix η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε. Το φινάλε της σειράς προβλήθηκε τον Απρίλιο του 2022, αλλά ο Νάιτ δεν έκρυψε ποτέ τις προθέσεις του να συνεχίσει την ιστορία σε μια ταινία.

«Η ταινία, ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Και ξέρω ποιες είναι οι δύο ιστορίες που θα αφηγηθεί», δήλωσε ο δημιουργός στο «Esquire» πριν ακόμη προβληθεί το φινάλε της σειράς. «Το τι θα συμβεί μετά από αυτό, θέλω να εξαρτάται από την ταινία. Απ’ όσο ξέρουμε, κάποιος θα πεταχτεί – νομίζω ότι ξέρω ποιος θα είναι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments