Lifestyle

Ευθυμιάδης: «Κάποτε είχα 5 αυτοκίνητα και 5 μηχανές και τώρα έχω ένα αυτοκίνητο εδώ και 18 χρόνια»

Ευθυμιάδης: «Κάποτε είχα 5 αυτοκίνητα και 5 μηχανές και τώρα έχω ένα αυτοκίνητο εδώ και 18 χρόνια»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

“Πάμε σε πολυκατάστημα και το μάξιμουμ που μπορείτε να πάρετε είναι πέντε ευρώ. Αν θέλετε κάτι παραπάνω, δεν θα έχετε εμένα στο σπίτι”

Καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, βρέθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και αναφέρθηκε στη ζωή του, την απόφασή του να ζει πιο απλά και την οικογένειά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Efthymiadis (@thanasis_efthymiadis)

Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τη γνωριμία τους πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, η οποία αν μη τι άλλο ήταν «δραματική».

«Στο πρώτο βιβλίο ο Θανάσης περιγράφει μια έντονη σχέση του με μια μαγική χορεύτρια και πώς ο χωρισμός τους αποτέλεσμα το σκληρό μάθημα της ζωής του. Πάνω σε αυτόν τον οδυνηρό χωρισμό τον γνώρισα γιατί κάναμε γύρισμα για ένα Πασχαλινό Mega Star. Και έρχεται ο Θανάσης να κάνουμε το γύρισμα, περιμένω να δω ένα παιδί γελαστό και τον βλέπω μελαγχολικό, μαραμένος, δεν μιλιόταν στα break. Ανεβαίνει ο Σαββιδάκης και τραγουδάει “Μην σας λέω μη μιλάτε το κορίτσι μου κοιμάται” και αρχίζει ο Θανάσης να κλαίει. Σταματάμε το γύρισμα!», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού για την επεισοδιακή γνωριμία τους.

«Η εφηβεία είναι μια ωραία δοκιμασία. Ένας ωραίος κύκλος αλλά δύσκολος ειδικά για τον μπαμπά που ήταν ο Θεός των κοριτσιών και τώρα κλειδώνουν την πόρτα. Αυτό μου κόστισε το πρώτο καιρό. Ευτυχώς είχα ρουφήξει πολλή αγάπη, αγκαλιές, βόλτα πριν οπότε τώρα είναι εντάξει και το δύσκολο μονοπάτι σε οδηγεί σε έναν ωραίο παράδεισο.

Όσον αφορά το θέμα διατροφή, φύση που δεν τρώω κρέας εδώ και 17 χρόνια ήμουν ο τρελός μπαμπάς. Όταν άρχισαν να μπαίνουν στα social media μου έλεγαν “μπαμπά και η Beyonce είναι βίγκαν”. Οπότε ο μπαμπάς σταμάτησε να είναι ο τρελός του χωριού! Τα παιδιά προτιμούν την πόλη, είναι μια περίοδος που περνάω τώρα. Ήταν προσευχή μου να κάνω γυναίκες και οφείλω να είναι αυτές προτεραιότητα στη ζωή. Βάζω τα δικά μου θέλω σε δεύτερη μοίρα και πρώτα βάζω αυτές.

Μια ωραία δοκιμασία που την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους είναι η νηστεία και η σιωπή. Είναι ένα δώρο που μπορούμε να το κάνουμε στον εαυτό μας! Τα οφέλη και τα κέρδη που θα πάρει είναι ότι θα ακούσει τον εαυτό του. Με όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν αφήνουμε χώρο να ακούσουμε τον εαυτό μας. Και εκεί αρχίζουν τα αυτοάνοσα. Το προτείνω και λόγω των ημερών, νηστεία και σιωπή ακόμη και για μια μέρα.

Όταν πήρα την απόφαση να κάνω μόνο θέατρο για να έχω περισσότερο χρόνο για τα παιδιά μου, κάθε φορά που μου έκαναν πρόταση για την τηλεόραση τους έλεγα “Πάμε σε πολυκατάστημα και το μάξιμουμ που μπορείτε να πάρετε είναι πέντε ευρώ. Αν θέλετε κάτι παραπάνω, δεν θα έχετε εμένα στο σπίτι”. Οπότε η δική μου γραμμή είναι ότι μείωσα τις ώρες δουλειές για να έχω περισσότερες ώρες για την οικογένειά μου. Το χρηματικό είναι αναγκαίο αλλά όχι τα λεφτά τα πολλά. Δεν έφεραν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στη ζωή!

Έχω γράψει για τον δάσκαλό μου που με έδερνε στο δημοτικό και δεν υπάρχει πιο δυσάρεστη ανάμνηση για εμένα. Γιατί με την οικογένειά μου ήταν όλα ονειρικά. Ο δάσκαλος αυτός, λοιπόν, που μου έβγαλε όλο το μίσος για αυτόν τον άνθρωπο, έπρεπε να γίνει μια δουλειά για να πάω παρακάτω. Γιατί τέτοιες πληγές σε αφήνουν πίσω όταν τις είχες ψιλοσκεπάσει με αλκοόλ, με ένα καινούργιο ρούχο. Πήγα και βρήκα τον γιο του μετά από 40 χρόνια και του είπα ότι στον πατέρα σου το χρωστάω γιατί στράφηκα στην Τέχνη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments