Πολιτική

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις παρελάσεις

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις παρελάσεις

Πηγή Φωτογραφίας: [360215] ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σε σκληρή γλώσσα, η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για υποκίνηση επεισοδίων, αναφερόμενη στα υπόγεια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια νέα αντιπαράθεση έχει εκδηλωθεί, εδώ και λίγες ώρες, ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, με το κυβερνών κόμμα να κρούει ανοιχτά τον κώδωνα πιθανών επεισοδίων εν όψει των παρελάσεων για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η κόντρα ξεκίνησε, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανήρτησε στο επίσημο κανάλι του isyriza video με έντονα αντιπολιτευτικό περιεχόμενο.

Το video αναφέρεται στις «επιδόσεις» της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφιακό τομέα και στα σκάνδαλα που έχουν προκύψει, σύμφωνα πάντοτε με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  α Το video συνοδεύεται από την εξής συνοδευτική πρόταση: «Στην πολυκατοικία της Νέας Δημοκρατίας δουλεύουν υπερωρίες για το “ψηφιακό θαύμα” του Μητσοτάκη. Κάθε όροφος φιλοξενεί κι ένα μεγάλο σκάνδαλο». Στα 2 και κάτι λεπτά στηλιτεύεται το ψηφιακό κράτος έτσι όπως το έχτισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με αφορμή πέντε σοβαρές υποθέσεις: Τις υποκλοπές, το “σκόιλ ελικικού”, το σκάνδαλο της Cisco, τη διαρροή e-mail από το Υπουργείο Εσωτερικών και την κυβερνοεπίθεση στα ΕΛΤΑ. Το τελικό ερώτημα, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι το εξής: Ψηφιακό κράτος ή παρακράτος;

Στο εν λόγω video και στην αξιωματική αντιπολίτευση απάντησε άμεσα η Νέα Δημοκρατία με επίσημη ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση αναφέρεται άμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο το κυβερνών κόμμα τον κατηγορεί πως υποκινεί επεισόδια ενόψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.

«Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.

Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό, ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών. Παίζουν τα ρέστα τους στην δημιουργία νέων «αγανακτισμένων» και μπαχαλοποίησης.

Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές.

Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν.

Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη».

Στην οξεία ανακοίνωση της ΝΔ απάντησε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην αγαπημένη της τακτική της λάσπης και της ανακάλυψης «υπογείων της Κουμουνδούρου» καταφεύγει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στην αναζωπύρωση της οργής για το έγκλημα στα Τέμπη και τη συγκάλυψη που επιχείρησε μέσω της Εξεταστικής. Αυτή τη φορά κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου»! “Υπό το κράτος πανικού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πέταξε σήμερα το προσωπείο της δήθεν προοδευτικής κεντροδεξιάς και επέστρεψε στις παλιές και αλησμόνητες συνταγές του δεξιού παρακράτους”, σημειώνεται στην απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments