Πολιτική

Τσιόδρας: Η Ευρώπη πρέπει να αποκτήσει την στρατηγική της αυτονομία

Τσιόδρας: Η Ευρώπη πρέπει να αποκτήσει την στρατηγική της αυτονομία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Επίσης, σχετικά με τις ευρωεκλογές, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι «στις εκλογές κρίνεται με ποιον τρόπο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στην ΕΕ», επισημαίνοντας ότι «από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι η ασφάλεια»

Επίσης, σχετικά με τις ευρωεκλογές, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι «στις εκλογές κρίνεται με ποιον τρόπο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στην ΕΕ», επισημαίνοντας ότι «από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι η ασφάλεια»

«Ο πρωθυπουργός έχει πει ότι στο τέλος της τετραετίας ο κατώτατος μισθός θα είναι 950 ευρώ και 1500 ευρώ ο μέσος μισθός. Τώρα γίνεται το πρώτο βήμα.Τώρα ο κατώτατος θα είναι άνω των 800 ευρώ και θα συνεχίσει να αυξάνεται. Όλα αυτά συναρτώνται με την καλή πορεία της οικονομίας», ανέφερε στον ΣΚΑΪ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας.

Επίσης, σχετικά με τις ευρωεκλογές, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι «στις εκλογές κρίνεται με ποιον τρόπο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στην ΕΕ», επισημαίνοντας ότι «από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι η ασφάλεια».

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Στην ΕΕ συζητείται η κοινή ευρωπαϊκή άμυνα και αν πρέπει να γίνουν κάποια βήματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε τη δημιουργία ενός ευρωομολόγου προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι αμυντικές ανάγκες της ΕΕ, κάτι το οποίο θα ωφελήσει και την Ελλάδα.

Μπορεί να είναι σε αρχικά βήματα η κουβέντα αλλά αυτό θα αποτελέσει αντικείμενο πολύ μεγάλης συζήτησης στη συνέχεια. Πιστεύω ότι θα πρέπει να το παλέψουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πρέπει η Ευρώπη να αποκτήσει τη στρατηγική της αυτονομία».

«Στην κοινή αγροτική πολιτική χρειάζεται αναθεώρηση», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments