Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αρχίζει η επιστροφή των διεθνών

ΑΕΚ: Αρχίζει η επιστροφή των διεθνών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Λιβάι Γκαρσία ανοίγει τον χορό των επιστροφών για τους διεθνείς στην ΑΕΚ, με τον Κάλενς να είναι αυτός που θα ενσωματωθεί τελευταίος

Ο Λιβάι Γκαρσία ανοίγει τον χορό των επιστροφών για τους διεθνείς στην ΑΕΚ, με τον Κάλενς να είναι αυτός που θα ενσωματωθεί τελευταίος

Μετά από τριήμερο ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα (17:30) στα Σπάτα και ουσιαστικά θα αρχίσουν την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε αυτή την προπόνηση βέβαια ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει πολλές απουσίες καθώς ακόμη θα απουσιάζουν οι διεθνείς.

Ο πρώτος που αναμένεται να επιστρέψει είναι ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και θα βρίσκεται στην Ελλάδα μετά τα μεσάνυχτα. Αύριο λίγο πριν το μεσημέρι θα επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας θα φτάσει και ο Πινέδα.

Ο Βίντα αναμένεται στην Αθήνα ξημερώματα Τετάρτης ενώ ο Σιμάνκσι αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Αυτός που θα καθυστερήσει περισσότερο από όλους είναι ο Κάλενς καθώς θα φτάσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Όσο για τους Έλληνες διεθνείς, θα πετάξουν από τη Γεωργία αμέσως μετά το ματς.

Αυτό που θέλει ο Αλμέιδα είναι όλοι να επιστρέψουν όπως έφυγαν, δηλαδή υγιείς και να μην έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος που περιλαμβάνει τρία ντέρμπι μέσα σε μία εβδομάδα για την ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments