Αθλητισμός

Θετικά τα νέα στον Παναθηναϊκό! Απόντες μόνο οι διεθνείς

Θετικά τα νέα στον Παναθηναϊκό! Απόντες μόνο οι διεθνείς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Θετικά τα νέα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Τιν Γεντβάι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκαν κανονικά στην επιστροφή της ομάδας στο Κορωπί!

Θετικά τα νέα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Τιν Γεντβάι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκαν κανονικά στην επιστροφή της ομάδας στο Κορωπί!

Με τα καλύτερα νέα ξεκίνησε το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει της επανέναρξης των playoffs.

Οι “πράσινοι” μετά την επιστροφή τους στο Κορωπί από το διήμερο ρεπό, προπονήθηκαν απουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών, στην κατοχή της μπάλας και στο παιχνίδι σε μισό γήπεδο.

Ο Φατίχ Τερίμ ωστόσο είδε τον Τιν Γεντβάι και τον Μπαρτ Σένκεφελντ να επιστρέφουν κανονικά και να βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης δηλώνοντας “ετοιμοπόλεμοι” για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

To σχετικό δελτίο Τύπου:

Με τους Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ να λαμβάνουν μέρος σε όλο το πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments