Διεθνή

Αποχωρεί ο CEO της Boeing μετά τα περιστατικά ασφαλείας και τις καταγγελίες

Αποχωρεί ο CEO της Boeing μετά τα περιστατικά ασφαλείας και τις καταγγελίες

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//Αποχωρεί στο τέλος του μήνα ο διευθύνων σύμβουλος της Boeing, Dave Calhoun, όπως ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση της τη Δευτέρα.

Έρχονται αλλαγές λόγω των προβληματισμών που έχουν προκληθεί γύρω από την ασφάλειας κατασκευής των αεροσκαφών εταιρείας.

Αποχωρεί στο τέλος του μήνα ο διευθύνων σύμβουλος της Boeing, Dave Calhoun, όπως ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση της τη Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα, έρχονται αλλαγές λόγω των προβληματισμών που έχουν προκληθεί γύρω από την ασφάλειας κατασκευής των αεροσκαφών εταιρείας.

Το μήνυμα του CEO της Boeing

Οι αλλαγές έρχονται εν μέσω των επιπτώσεων από μια υψηλού προφίλ αποτυχία ασφαλείας σε πτήση της Alaska Airlines τον Ιανουάριο, όταν μία πόρτα διαχωρίστηκε από το αεροσκάφος 737 Max 9 της Boeing ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν εν πτήση.

Σε δήλωσή του τη Δευτέρα, ο Calhoun αναγνώρισε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Boeing:

«Τα μάτια του κόσμου είναι στραμμένα πάνω μας και ξέρω ότι θα βγούμε από αυτή τη στιγμή μια καλύτερη εταιρεία», είπε και συνέχισε: «Θα παραμείνουμε απόλυτα επικεντρωμένοι στην ολοκλήρωση του έργου που κάναμε μαζί για να επαναφέρουμε την εταιρεία μας στη σταθερότητα μετά τις εξαιρετικές προκλήσεις των τελευταίων πέντε ετών, με την ασφάλεια και την ποιότητα στην πρώτη γραμμή σε ό,τι κάνουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments