Οδηγός

Sport Pass: Voucher 300 ευρώ – Τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

Sport Pass: Voucher 300 ευρώ – Τα κριτήρια και οι δικαιούχοι

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Έρχεται νέο επίδομα από το υπουργείο Παιδείας με την ονομασία «Sport Pass». Το voucher ύψους 300 ευρώ θα χορηγείται σε μαθητές της πρώτης Γυμνασίου, ώστε να τους ενθαρρύνει να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Με στόχο να έρθουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό

Έρχεται νέο επίδομα από το υπουργείο Παιδείας με την ονομασία «Sport Pass». Το voucher ύψους 300 ευρώ θα χορηγείται σε μαθητές της πρώτης Γυμνασίου, ώστε να τους ενθαρρύνει να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ετήσιο σχέδιο δράσης του αρμόδιου υπουργείου, το «Sport Pass» θα δοθεί στους δικαιούχους το τρίτο τρίμηνο του 2024.

Sport Pass: Οι δικαιούχοι

Το νέο, αυτό, επίδομα απευθύνεται σε περίπου 35.000 μαθητές της Α’ Γυμνασίου από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα πληρούν οικογενειακά εισοδηματικά κριτήρια. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά πιο συγκεκριμένα κριτήρια και αναμένεται να γνωστοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Το «Sport Pass» αποτελεί μία από τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και ανάδειξης του αθλητισμού στην κοινωνία.

Το μέτρο στοχεύει στο να δώσει τη δυνατότητα στους νεαρούς μαθητές να πλησιάσουν στον αθλητισμό και να ασχοληθούν πιο στενά με αυτόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments