Αθλητισμός

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου!

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μετά την ολιγοήμερη άδεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κάθε λόγο να χαμογελά

Μετά την ολιγοήμερη άδεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κάθε λόγο να χαμογελά

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τέσσερις λόγους να χαμογελά.

Αυτό γιατί ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Ζοάν Σάστρε, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Χάρη Τσιγγάρα να προπονούνται κανονικά.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Εβδομάδα αγώνα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (25.03) στο γήπεδο της Τούμπας, με την ομάδα του Δικεφάλου να μπαίνει σε ρυθμούς… Λεωφόρου.

Η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο σκέλος είχαμε και οικογενειακό δίτερμα.

Στα ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η επιστροφή των Γιάννη Μιχαηλίδη, Ζοάν Σάστρε, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Χάρη Τσιγγάρα που προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα.

Παραμένει στα… πιτς ο Μπάμπα που δούλεψε ατομικά στο γήπεδο κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που έκανε θεραπεία.

Την Τρίτη (26.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments