Πολιτική

Αυτή είναι η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Λοβέρδου

Αυτή είναι η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Λοβέρδου

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου, «Δημοκράτες», αναλαμβάνει από σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου η 34χρονη ποινικολόγος Τατιάνα Δουβαρά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε τη νέα εκπρόσωπο Τύπου των «Δημοκρατών» μέσα από διαδικτυακή παρουσίαση

Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου, «Δημοκράτες», αναλαμβάνει από σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου η 34χρονη ποινικολόγος Τατιάνα Δουβαρά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την Τατιάνα Δουβαρά μέσα από διαδικτυακή παρουσίαση, υπογραμμίζοντας πως «είμαι βέβαιος ότι η κυρία Δουβαρά θα ανταποκριθεί στο απαιτητικό αλλά και πολύ σπουδαίο έργο της».

Ο πρόεδρος των «Δημοκρατών» ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η επιλογή της Τατιάνας Δουβαρά σηματοδοτεί την πρόθεσή μας το κόμμα μας να στελεχώνεται και να εκπροσωπείται από ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία. Ανθρώπους με επαγγελματική διαδρομή, με έντονη πολιτικότητα και όχι αποκλειστικά με κομματικά παράσημα. Είμαι βέβαιος ότι η κυρία Δουβαρά θα ανταποκριθεί στο απαιτητικό αλλά και πολύ σπουδαίο έργο της».

«Όραμα ένα καλύτερο αύριο και αφετηρία την κοινή λογική»

Από την πλευρά της η Τατιάνα Δουβαρά δήλωσε πως «θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο των Δημοκρατών, Ανδρέα Λοβέρδο και συνολικά τα στελέχη, που με επέλεξαν ως εκπρόσωπο τύπου του κόμματος και ως, συνήγορο υπεράσπισης των ιδεών και των πολιτικών γραμμών που έρχονται για να χαράξουν στο πολιτικό προσκήνιο, με ορίζοντα τις ευρωεκλογές, με όραμα ένα καλύτερο αύριο και με αφετηρία την κοινή λογική».

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «είναι ίσως μη αναμενόμενο για τα δεδομένα των σημερινών κομμάτων να επιλέγεται ως εκπρόσωπος Τύπου, όχι ένα πρόσωπο δημόσιο ή πολιτικά αναγνωρίσιμο αλλά ένα πρόσωπο προερχόμενο από τη δεξαμενή των εργαζομένων πολιτών, των νέων, των επιστημόνων».

Καταληκτικά η Τατιάνα Δουβαρά υπογράμμισε ότι «αυτό σηματοδοτεί ότι το κόμμα των Δημοκρατών δεν έρχεται για να κάνει εντύπωση με πυροτεχνήματα και φωτεινές επιγραφές, αλλά για να μιλήσει απλά και αληθινά μέσα από τις θέσεις τις δράσεις και τα έργα του. Ελπίζω να φανώ αντάξια αυτής της προσπάθειας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments