Lifestyle

Μάρα Δαρμουσλή: Το πρώτο μου παιδί ήρθε τυχαία κι ήταν το πιο όμορφο «λάθος»

Μάρα Δαρμουσλή: Το πρώτο μου παιδί ήρθε τυχαία κι ήταν το πιο όμορφο «λάθος»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREN/ MEGA | Όλα για τη ζωή μας

«Είπα στον γιο μου ότι θα του κάνουμε αδερφάκι και είπε γιατί δεν περίμενα να μου κάνει εκείνος εγγονάκι»

H Mάρα Δαρμουσλή μίλησε σε συνέντευξή της για την οικογένειά της, τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και το μόντελινγκ.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», η Μάρα Δαρμουσλή είπε αρχικά: «Αλλιώς ήταν η μητρότητα στα 20 κι αλλιώς στα 40. Στα 20 ήμουν με την άγνοια και την ορμή της νιότης. Τώρα το χαίρομαι, γιατί έγινε συνειδητά. Το πρώτο μου παιδί ήρθε τυχαία κι ήταν το πιο όμορφο “λάθος”».

View this post on Instagram

A post shared by Mara Darmousli (@maradarmousli)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ανατροφή του παιδιού της, σε συνδυασμό με το μόντελινγκ. «Με το που γέννησα, στις 20 μέρες επέστρεψα στη δουλειά, γιατί έτρεχαν τα συμβόλαια. Έχασα πάρα πολλά από το μεγάλωμα του Άγγελου και πιστεύω τώρα πως έχει εκτιμήσει το γεγονός ότι η μαμά έπρεπε να δουλέψει. Έχω τρεις άντρες στη ζωή μου, έναν άντρα σε τρεις ηλικιακές φάσεις», εξήγησε.

Για την αντίδραση του γιου της, όταν έμαθε ότι περιμένει αδερφάκι, ανέφερε: «Ο μεγάλος μου γιος όταν του είπα ότι θα του κάνω αδερφάκι, μου είπε χαριτολογώντας “δεν περίμενες να σου κάνω εγώ εγγονάκι;”. Ο γιος μου συζεί με τον σύζυγό μου κι έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη και πολύ ωραία σχέση».

Τέλος, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Το πρόβλημα υγείας μου βρήκε πάτημα στο επάγγελμα που έκανα. Ταλαιπώρησα τον εαυτό μου, το σώμα μου και οι δικοί μου δεν ήξεραν τίποτα», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments