Αθλητισμός

Πότε ορίστηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Πότε ορίστηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Την Κυριακή 14 Απριλίου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, αλλά αναβλήθηκε μετά από αίτημα των δύο ομάδων λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων (11-18/4).

Όρισε η Stoiximan Superleague το αναβληθέν ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ενώ η 9η αγωνιστική των play offs μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα

Την Κυριακή 14 Απριλίου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, αλλά αναβλήθηκε μετά από αίτημα των δύο ομάδων λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων (11-18/4).

Η Stoiximan Superleague όρισε το αναβληθέν ντέρμπι για την Τετάρτη 1η Μαΐου και αυτό με δεδομένο ότι κανείς από τους δύο δεν θα περάσει στην επόμενη φάση του Europa Conference League, αφού σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει εκ νέου αναβολή, μιας και οι πρώτοι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 2 Μαΐου.

Σε ενδεχόμενη πρόκριση ενός εκ των δύο, θα μετατεθεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμα (9 Μαΐου είναι οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Europa Conference League).

Επιπλέον, η διοργανώτρια της Superleague, μετέθεσε την αγωνιστική που επρόκειτο να διεξαχθεί την Πρωτομαγιά κατά μία εβδομάδα, την Τετάρτη 8 Μαΐου. Οι αποφάσεις πάρθηκαν ομόφωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε τη μετάθεση της διεξαγωγής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, για την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, αντί για την 1η Μαΐου 2024 που είχαν οριστεί αρχικά.

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν την εν λόγω ημερομηνία (Τετάρτη 8 Μαΐου 2024) είναι οι εξής:

– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ –ΑΕΚ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και ώρα 19:00.

– ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο γήπεδο Τούμπας και ώρα 19:00

– ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ στο Δ.Α.Κ Λαμίας «Αθ. Διάκος» και ώρα 19:00.

Ομόφωνα επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ότι ο αναβληθείς αγώνας της 5ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Μαΐου 2024 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Τούμπας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments