Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Πήγε να καταγγείλει τον σύντροφό της και τη σκότωσε κοντά στο αστυνομικό τμήμα

Άγιοι Ανάργυροι: Πήγε να καταγγείλει τον σύντροφό της και τη σκότωσε κοντά στο αστυνομικό τμήμα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ακόμα μια γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύντροφό του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και στη συνέχεια έστρεψε το μαχαίρι στο εαυτό του και αυτοτραυματίστηκε.

Ακόμα μία γυναικοκτονία

Ακόμα μια γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύντροφό του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και στη συνέχεια έστρεψε το μαχαίρι στο εαυτό του και αυτοτραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η 28χρονη γυναίκα είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, προκειμένου να καταγγείλει τον σύντροφό της.

Μόλις βγήκε, όμως, από το αστυνομικό τμήμα, λίγο μετά τις 22:30, την ακολούθησε ο 39χρονος και της επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ο δράστης μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για τη δολοφονία

«Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διευθυνση Ασφαλείας Αθηνών» αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments