Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Η νέα της φωτογραφία από το γυμναστήριο – Μας ευχέται καλό μήνα

Δέσποινα Βανδή: Η νέα της φωτογραφία από το γυμναστήριο – Μας ευχέται καλό μήνα

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Δέσποινα Βανδή

Φορώντας μαύρο κολάν και αθλητικό τοπ, η τραγουδίστρια πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση το πρωί της 1ης Απριλίου, προκειμένου να ευχηθεί στους ακολούθους της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Φορώντας μαύρο κολάν και αθλητικό τοπ, η τραγουδίστρια πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη και με το ένα της χέρι κάλυψε το ένα της μάτι.

Στη λεζάντα έγραψε: «Καλημέρα αγαπημένοι μου! Ας είναι ο Απρίλης μας όμορφος γεμάτος αγάπη υγεία , θετική σκέψη κι ευγνωμοσύνη! Καλό μήνα!».

Τον τελευταίο χρόνο, η Δέσποινα Βανδή έχει γίνει αρκετά ενεργή στα social media και αναρτά σχεδόν καθημερινά, βίντεο ή στιγμιότυπα από τη ρουτίνα της. Τις προάλλες. η ίδια ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο μέσα από το γυμναστήριο του συντρόφου της κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη. Στο κλιπ η Δέσποινα Βανδή έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, την άσκηση που έκανε στα όργανα γυμναστικής. Στα σχόλια κάτω από το βίντεο, οι ακόλουθοί της την επαίνεσαν για το καλλίγραμμο σώμα της.

Λίγες μέρες πιο πριν, είχε μοιραστεί ακόμη, μια φωτογραφία και ένα βίντεο από το ταξίδι που έκανε με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη Ρώμη. Στο TikTok βίντεο που δημοσίευσε, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην κάμερα, ενώ ακούγεται το καινούργιο τραγούδι που κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια. Στο στιγμιότυπο της Δέσποινας Βανδή στο Instagram, φωτογραφίζονται από την Πιάτσα ντι Σπάνια, με τον ηθοποιό να την έχει πάρει αγκαλιά.

Το ταξίδι του ζευγαριού έρχεται μερικές ημέρες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης, με αποτέλεσμα δύο επεμβάσεις με τοποθέτηση stent. Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε μερικές μέρες σε ιδιωτική κλινική, με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments