Πολιτική

Πλεύρης κατά Ακρίτα: Σεξιστικού περιεχομένου ανάρτηση, στοχοποίησε μια γυναίκα για το φύλο της

Πλεύρης κατά Ακρίτα: Σεξιστικού περιεχομένου ανάρτηση, στοχοποίησε μια γυναίκα για το φύλο της

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Για «σεξιστικού περιεχομένου ανάρτηση με ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία» έκανε λόγο ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας για τα όσα έγραψε η Έλενα Ακρίτα για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, σημειώνοντας πως «ο  ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μια 10ετία συκοφαντεί την κ. Γκραμπόφσκι αποκλειστικά επειδή είναι σύζυγος του πρωθυπουργού».

Για «σεξιστικού περιεχομένου ανάρτηση με ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία» έκανε λόγο ο Θάνος Πλεύρης

Για «σεξιστικού περιεχομένου ανάρτηση με ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία» έκανε λόγο ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας για τα όσα έγραψε η Έλενα Ακρίτα για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, σημειώνοντας πως «ο  ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μια 10ετία συκοφαντεί την κ. Γκραμπόφσκι αποκλειστικά επειδή είναι σύζυγος του πρωθυπουργού».

«Όποιος διαβάσει την ανάρτηση της κ. Ακρίτα, εκτός ότι είναι σεξιστικού περιεχομένου και ο κ. Καρανίκας μίλησε για μισογυνισμό. Ουσιαστικά στοχοποίησε μια γυναίκα για το φύλο της και προέβη σε ανάρτηση σε ψεύδη και συκοφαντικά στοιχεία που θα κληθεί να αποδείξει αν αυτά που λέει είναι αλήθεια η όχι. Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι στην πολιτική ζωή του τόπου δεν χρειάζεται να στοχοποιείται η σύζυγος ενός πρωθυπουργού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μια 10ετία συκοφαντεί την κ. Γκραμπόφσκι αποκλειστικά επειδή είναι σύζυγος του πρωθυπουργού. Ο βουλευτής δεν έχει το δικαίωμα να συκοφαντεί. Ο κ. Μητσοτάκης ως σύζυγος και μάρτυρας, φεύγει από την ασφάλεια του πρωθυπουργού και θα πάει στο δικαστήριο ως μάρτυρας.

Ο πρωθυπουργός μπορεί να πάει να καταθέσει στο δικαστήριο. Ο κ. Κασσελάκης κάνει ανάρτηση και μπλέκει τα Τέμπη με τη μήνυση που θα κάνει η κ. Γκραμπόφσκι στην κ. Ακρίτα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης σε δηλώσεις του στο MEGA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments