Πολιτική

Αιχμές Σπίρτζη για Κασσελάκη: Δεν υπάρχει εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης

Αιχμές Σπίρτζη για Κασσελάκη: Δεν υπάρχει εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης

Πηγή Φωτογραφίας: [365264] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ "717" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

"Δεν έχουμε μια αντιπολίτευση, που να έχει πείσει για την εναλλακτική", τόνισε ο πρώην υπουργός.

“Με τα ποσοστά και την πολιτική κατάσταση που έχουμε σήμερα, δεν υπάρχει κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης που μπορεί να αποτελέσει εναλλακτικό προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης», ανέφερε ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, ερωτηθείς για την προοπτική εξουσίας του κόμματος υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και κληθείς να σχολιάσει τη δημοσκόπηση της Τετάρτης, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε απαισιόδοξο για την πορεία του κόμματος με ηγέτη τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι «δεν έχουμε μια αντιπολίτευση που να έχει πείσει για την ανατροπή» και κατέθεσε την πρόταση να επανέλθει ο Αλέξης Τσίπρας στην ενεργό πολιτική και να αναλάβει «ενοποιητικό ρόλο στην προοδευτική παράταξη».

«Δεν πρέπει να είμαστε στη λογική πότε πρέπει να πέσει η Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να συγκροτηθεί μια μεγάλη προοδευτική παράταξη, με προγραμματική σύγκλιση των κομμάτων του προοδευτικού κεντρου. Δηλαδή, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και όποιος άλλος..», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments