Lifestyle

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θα προτιμούσα να μείνω άνεργος παρά να δουλέψω με την Καινούργιου

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θα προτιμούσα να μείνω άνεργος παρά να δουλέψω με την Καινούργιου

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Λάμπρος Κωνσταντάρας

Δεν ήταν ωραίο που αφέθηκε να ειπωθεί ότι η Βίκυ Σταυροπούλου δεν μεγάλωσε τη Δανάη Μπάρκα με σωστό τρόπο, συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έδωσε την άποψή του για την Ελεονώρα Μελέτη, το πρόωρο τέλος του «MEGA Καλημέρα» και απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν ή όχι με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» το Σάββατο 6 Απριλίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lampros Konstantaras (@lamproskonstantaras)

Σχετικά με την ολοκλήρωση του «MEGA Καλημέρα» την 1η Μαΐου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε: «Εννοείται ότι ξαφνιάστηκα με την απόφαση του MEGA, δεν ήταν κάτι που περίμενα. Είναι πρωτόγνωρο να συμβεί αυτό. Παραδέχθηκα όμως την Ελεονώρα με όλες της τις αντιδράσεις. Ήταν υπερεπαγγελματίας όπως πάντα, μπήκε μπροστά για να νιώσουν όλοι καλά, που το κάνεις ούτως ή άλλως αυτό. Μόνο καλά πράγματα έχω να πω και για την Ελεονώρα και για την εκπομπή της και για το κανάλι που εφόσον η Ελεονώρα νιώθει ότι τη στηρίζει, έτσι θα είναι και μένει να αποδειχθεί και στην πράξη. Θα της πω όμως και ένα δημόσιο μπράβο, γιατί αυτό που έκανε δεν το συναντάς εύκολα».

Για τις φήμες που θέλουν τον Άρη Πορτοσάλτε να αναλαμβάνει τη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος σχολίασε: «Ακούσαμε κι εμείς ότι ο Άρης Πορτοσάλτε θα έρθει στη μεσημεριανή ζώνη. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Με το καλό να έρθει, η ζώνη δεν ανήκει σε κανέναν».

Και πρόσθεσε: «Όχι, δεν με αγχώνει και όχι δεν το έχουμε συζητήσει με τους συνεργάτες μου γιατί όταν έρθει κάτι από επίσημα χείλη τότε θα το συζητήσουμε, δεν έχει γίνει ούτε νύξη, ούτε υπόθεση, τίποτα».

Στη συνέχεια, σχολίασε τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και όσα είπα για το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην της, Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Είπα: “Τι ωραία που δεν το σχολίασε και δεν το τράβηξε μέσα από την εκπομπή της”. Και μετά αποφάσισαν να το αναλύσουν εκεί στον Alpha. Δεν ήταν ωραίο που αφέθηκε να ειπωθεί ότι η Βίκυ Σταυροπούλου δεν μεγάλωσε τη Δανάη Μπάρκα με σωστό τρόπο. Ενώ δεν είπε τα λόγια, ήταν σαν να τα είπε. Δεν ήταν ωραίο. Αν ήμουν στη θέση της Βίκυς Σταυροπούλου, δεν θα είχαν νιώσει ωραία. Θεωρώ ότι αν το ξαναδεί θα πει ότι δεν έπρεπε να το πει έτσι».

Τέλος, για τη γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υπογράμμισε: «Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments