Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σε παρατεταμένη προεκλογική τροχιά

ΣΥΡΙΖΑ: Σε παρατεταμένη προεκλογική τροχιά

Πηγή Φωτογραφίας: [368004] ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΗ" (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στις 18 Απριλίου αναμένεται η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

Σε προεκλογική τροχιά διαρκείας βρίσκεται πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με περιοδείες, κινήσεις και πρωτοβουλίες, οι οποίες θα αφορούν όλη την γκάμα της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας, με όρους άοκνης δουλειάς, σοβαρότητας, συνέπειας και διαφάνειας.

Πρώτος σταθμός η τετραήμερη περιοδεία Κασσελάκη στην Κρήτη, όπου από την πρώτη στιγμή έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και αποδέκτης θετικών μηνυμάτων τόσο από τους φορείς, όσο και από τους πολίτες, γεγονός που αποτυπώνεται ανάγλυφα και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Στις 14 Απριλίου γίνονται οι προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη από την βάση των υποψηφίων στις ευρωεκλογές και λίγες ημέρες μετά, στις 18 Απριλίου θα γίνει η μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου.

Για την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται μεγάλη εκδήλωση για το κράτος Δικαίου, καθώς η Κουμουνδούρου και προσωπικά ο ίδιος ο πρόεδρος δίνουν μεγάλη βαρύτητα στα θεσμικά ζητήματα τα οποία η κυβέρνηση υπονομεύει συστηματικά, με αποκορύφωμα το σκάνδαλο του υπ. Εσωτερικών με την υπεξαίρεση και διαρροή των προσωπικών δεδομένων των εκλογέων.

Από τις 21-28 Απριλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία στα περισσότερα νησιά της χώρας, από το Καστελόριζο μέχρι τις Κυκλάδες προκειμένου να δείξει το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την νησιωτικότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών μας όλο τον χρόνο.

Κατάρτιση ευρωψηφοδελτίου

Την ίδια στιγμή, μεγαλώνει η λίστα των υποψηφίων των ευρωεκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός από τους 203 που ρίχνονται στη μάχη για μια θέση από τις 42 του ψηφοδελτίου ανακοινώνονται και νέα πρόσωπα από τη νεολαία και το ενδιαφέρον τώρα εστιάζεται στους 5 εκλεκτούς που θα επιλέξει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δίπλα στον Κώστα Αρβανίτη και την Έλενα Κουντουρά οι οποίοι δεν θα δοκιμαστούν ως εν ενεργεία ευρωβουλευτές, αλλά και στους Δώρα Αυγέρη, Γιώργο Τσίπρα, Ευάγγελο Αντώναρο, Νίκο Φαραντούρη, Ολυμπία Τεληγιωρίδου, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Άννα Βαγενά, θα βρεθούν και πρόσωπα με μικρή αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ με όρους ιστορικότητας.

Βέβαια μεγάλο ρόλο να παίξουν και πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με κινηματικές αναφορές. Όπως η αθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου η οποία προωτοστάτησε και ανέδειξε το κίνημα του #MeToo στη χώρα μας, ιδιαίτερα σε μια φάση που η γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους κινητοποιεί ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως έχει κάνει πολλές κινήσεις το προηγούμενο διάστημα. Με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά ο οποίος προαλειφόταν για υποψήφιος στο Δήμο της Αθήνας ο Στέφανος Κασσελάκης κατάφερε να έρθει κοντά.

Συζητήσεις πάντως προκάλεσαν και τα ονόματα των δυο δημοσιογράφων από τη ψυχαγωγία γνωστούς πανελίστες των εκπομπών life style.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, έμπειρος δημοσιογράφος και γνωστός οπαδός μέχρι πρότινος του Αλέξη Τσίπρα αλλά και ο Δημήτρης Πανόπουλος ο οποίος είχε βασικό ρόλο στην τελευταία συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκάλεσε και η επιλογή του Νάσου Παπαργυρόπουλου από το reality επιβίωσης survivor, επιχειρηματία και γιού του γνωστού επιχειρηματία της νυχτερινής διασκέδασης Αργύρη Παπαργυρόπουλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments