Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ξανά πανικό κουνώντας το δάχτυλο στην αξιωματική αντιπολίτευση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ξανά πανικό κουνώντας το δάχτυλο στην αξιωματική αντιπολίτευση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ξανά πανικό κουνώντας το δάχτυλο στην Αξιωματική Αντιπολίτευση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο κλείσιμο των εργασιών του συνεδρίου της ΝΔ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Έφτασε στο σημείο να θυμηθεί τις συγκεντρώσεις που γίνονταν στο Σύνταγμα από πολίτες εξαιτίας της χρεοκοπίας στην οποία οδήγησε τη χώρα η ΝΔ»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ξανά πανικό κουνώντας το δάχτυλο στην Αξιωματική Αντιπολίτευση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο κλείσιμο των εργασιών του συνεδρίου της ΝΔ.

Σχολιάζει ειδικότερα ότι «ο πρωθυπουργός της ακρίβειας, των μεγάλων σκανδάλων, της αδιαφάνειας και των υποκλοπών, ο πρωθυπουργός της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, κατέφυγε και σήμερα στην προσφιλή του τακτική: στην κατασυκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τον οποίο κατηγόρησε για μια ακόμη φορά για λαϊκισμό». Προσθέτει ότι ο κ. Μητσοτάκης «έφτασε μάλιστα στο σημείο να θυμηθεί τις συγκεντρώσεις που γίνονταν στο Σύνταγμα από πολίτες εξαιτίας της χρεοκοπίας στην οποία οδήγησε τη χώρα η ΝΔ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανεπάρκεια της κυβέρνησής του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «όσο κι αν επιστρατεύει τους Ευρωπαίους φίλους του στην προσπάθειά του να απαξιώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την περίοδο διακυβέρνησής του οι πολίτες έχουν πλέον καταλάβει ποιος είναι ο κ. Μητσοτάκης και θα του το δείξουν ξεκάθαρα στις κάλπες των ευρωεκλογών».

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Latest News

15.10.2026 | 08:00

Δημοσκόπηση στην Ισπανία: Στο 34% το κυβερνών κόμμα – 11,8 μονάδες μπροστά από την αντιπολίτευση

15.10.2026 | 07:30

Βουλή: Μετωπική Μενδώνη – αντιπολίτευσης για τα κειμήλια από τη Βουλγαρία

15.10.2026 | 07:00

Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες: Μάχη για φθηνότερη ενέργεια — Κόκκινες γραμμές για ΚΑΠ και Συνοχή

15.10.2026 | 06:50

Vivartia: Πουλήθηκαν στον Πρεμ Γουάτσα Goody’s, Everest, Flocafé, La Pasteria και Jackaroo

15.10.2026 | 06:10

Alpha Bank: Το σχέδιο διεθνούς επέκτασης, το deal Λουξεμβούργου και τα 80 δισ. ευρώ στα κόκκινα δάνεια

15.10.2026 | 05:20

Μεγάλου (Πειραιώς): Υπό πίεση η Μεσόγειος χρειάζεται υπερεθνική ατζέντα και κεφαλαία

15.10.2026 | 04:30

Jio: IPO-ρεκόρ 3,1 δισ. δολαρίων στην Ινδία – Η μεγάλη δοκιμασία της οικογένειας Ambani

15.10.2026 | 03:40

Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου: Πέντε ελληνικές παραγωγές στη βραχεία λίστα

14.10.2026 | 21:14

Άννα Βίσση: «Ο νέος Καρβέλας στη ζωή της είναι…» – Η δήλωση-βόμβα για τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα της!

14.10.2026 | 20:05

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αμήχανη αντίδραση όταν τον ρώτησαν για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – «Δεν.....»

14.10.2026 | 18:54

Βίλα-χρυσάφι στο Καβούρι: Έως 170 εκατ. ευρώ για το «παλάτι» του Παναγόπουλου – Ο εφοπλιστής που φέρεται να το αγοράζει

14.10.2026 | 18:49

Αγγελική Νικολούλη: Σοκάρει η αποκάλυψη για την KGB – «Με πέταξαν από το κεφαλόσκαλο, κατέληξα στο ΚΑΤ!»

14.10.2026 | 17:33

Μεσσαροπούλου για Μυλωνάκη: «Ρωτούσα αν έχει τις αισθήσεις του – Ο Μητσοτάκης μού εξήγησε τι συνέβη»

14.10.2026 | 16:53

Συγκινεί ο Σταύρος Φλώρος με το προσθετικό του πόδι: «Μου έχει λείψει να μπορώ να κάνω τα πιο απλά πράγματα»

14.10.2026 | 16:39

Συνεργασία-βόμβα: Άννα Βίσση & Έλτον Τζον - Το φιλόδοξο σχέδιο της Δήμητρας Κούστα για διεθνή καριέρα!

14.10.2026 | 16:23

Μαρία Κανελλοπούλου: Ανησυχία μετά τον τραυματισμό της – Η φωτογραφία με το αναπηρικό αμαξίδιο

14.10.2026 | 20:11

Λιβύη: Ανατροπή στη Βεγγάζη, «χαμόγελα» στην Άγκυρα – Το νέο παιχνίδι με το τουρκολιβυκό μνημόνιο

14.10.2026 | 17:41

Κίνα σε γεωπολιτικό συναγερμό: Ο Πούτιν πλησιάζει τον Τραμπ και ο Κιμ απειλεί την επιρροή του Σι

14.10.2026 | 14:00

Παπαφλωράτος: «Η Τουρκία έχει τον Μπάρακ, η Ελλάδα μένει χωρίς πρέσβη» – Συναγερμός για Αιγαίο και καλώδιο

12.10.2026 | 20:00

Ρωσικά δισ. στην «πρώτη γραμμή»: Η Ουκρανία ζητά 210 δισ. από την ΕΕ – Συναγερμός για τα 180 δισ. του Πούτιν

12.10.2026 | 19:24

Ο Πούτιν είπε «όχι» στον Ζελένσκι: Μπλόκο στην εκεχειρία 60 ημερών – Ο Τραμπ πιέζει το Κίεβο

12.10.2026 | 16:00

ΝΑΤΟ προς Πούτιν: «Αν μας επιτεθείτε, θα καταστρέψουμε τα πάντα» – Συναγερμός στην ανατολική πτέρυγα

12.10.2026 | 12:15

Financial Times: Τελεσίγραφο Τραμπ στο Κίεβο – «Σταματήστε τα πλήγματα ή χάνετε τα αμερικανικά όπλα»

12.10.2026 | 09:59

Σοκ με Τραμπ: Ανακοίνωσε εκεχειρία με τον Πούτιν χωρίς τον Ζελένσκι – «Πρώτη φορά το ακούω!»

Στο Πεδίο Βολής Κρήτης ο Δένδιας με τον Γερμανό ομόλογό του – Οι αναφορές στην ευρωπαϊκή ενότητα και ασφάλεια

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος για τα υπουργεία Άμυνας των δύο χωρών, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Στο Πεδίο Βολής Κρήτης ο Δένδιας με τον Γερμανό ομόλογό του – Οι αναφορές στην ευρωπαϊκή ενότητα και ασφάλεια

«Πυρά» στη Βουλή για Γκίλφοϊλ: «Είστε εκτεθειμένοι» – Η αποπομπή, οι απειλές και το ενεργειακό παρασκήνιο

Σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την απομάκρυνση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από την αμερικανική πρεσβεία. Δούρου και Μάντζος ζητούν εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί παρέμβασης στην ελληνική πολιτική σκηνή, το ΚΚΕ μιλά για ανταγωνισμούς ενεργειακών συμφερόντων, ενώ η ΝΔ υπερασπίζεται τη στρατηγική συνεργασία με τις ΗΠΑ και τον Κάθετο Διάδρομο.

«Πυρά» στη Βουλή για Γκίλφοϊλ: «Είστε εκτεθειμένοι» – Η αποπομπή, οι απειλές και το ενεργειακό παρασκήνιο

Η πρώτη ανάρτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο Instagram μετά την αποπομπή της: «Μας λείπεις, CK»

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από τη γέννηση του Κερκ

Η πρώτη ανάρτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο Instagram μετά την αποπομπή της: «Μας λείπεις, CK»

ΣΥΡΙΖΑ: «Παραδώστε τις έδρες τώρα!» – Τελεσίγραφο στους 14, «καρφιά» για Τσίπρα και νέα ρήξη στην Αριστερά

Η Κουμουνδούρου επικαλείται το παράδειγμα του Αλέξη Τσίπρα, δημοσιοποιεί βίντεο με παλαιότερες δεσμεύσεις βουλευτών και εξαπολύει επίθεση κατά των ανεξάρτητων – «Δεν τους θέλουμε πίσω», το μήνυμα της ηγεσίας, ενώ ανοίγουν μέτωπα με Ανδρουλάκη, Ζαχαριάδη και το νέο πολιτικό εγχείρημα Τσίπρα.

ΣΥΡΙΖΑ: «Παραδώστε τις έδρες τώρα!»–Τελεσίγραφο στους 14, «καρφιά» για Τσίπρα και νέα ρήξη στην Αριστερά

Υπ.Εργασίας:Η ιστορική μείωση της ανεργίας στην Ελλάδα στο επίκεντρο της Τριμερούς Κοινωνικής Συνόδου Κορυφής

Η ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα, η ισχύς της ενιαίας αγοράς, η ποιότητα των θέσεων εργασίας, ζητήματα που αφορούν το σύνολο της Ευρώπης, καθώς και η σημαντική μείωση που έχει πετύχει η Ελλάδα στο πεδίο της ανεργίας, αποτέλεσαν το επίκεντρο της παρέμβασης της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκης Κεραμέως

Υπ.Εργασίας:Η ιστορική μείωση της ανεργίας στην Ελλάδα στο επίκεντρο της Τριμερούς Κοινωνικής Συνόδου Κορυφής

Ο Τσίπρας «πυροβολεί» Μαξίμου για το καλώδιο: «Παταγώδης αποτυχία» – Το παρασκήνιο με Γάλλους και Τουρκία

Σφοδρή επίθεση του Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου–Ισραήλ, σε συνέντευξή του στον Γιώργο Σαχίνη στο Κρήτη TV – Οι αιχμές για πιθανή τουρκική άδεια μέσω γαλλικής εταιρείας και το κρίσιμο ερώτημα για τα κυριαρχικά δικαιώματα.

Ο Τσίπρας «πυροβολεί» Μαξίμου για το καλώδιο: «Παταγώδης αποτυχία» – Το παρασκήνιο με Γάλλους και Τουρκία

Καλαφάτης: «Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν» – Μείωση φόρων, αυξήσεις εισοδημάτων και μήνυμα για αυτοδυναμία

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλαφάτης υπερασπίζεται την κυβερνητική στρατηγική απέναντι στην ακρίβεια, προαναγγέλλει ενισχυμένη στήριξη των νοικοκυριών για τον δύσκολο χειμώνα και στέλνει μήνυμα πολιτικής σταθερότητας. Τι απαντά για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το Thess INTEC, που αποκτά χρηματοδοτική βάση 30 εκατ. ευρώ.

Καλαφάτης: «Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν» – Μείωση φόρων, αυξήσεις εισοδημάτων και μήνυμα για αυτοδυναμία

Δένδιας και Πιστόριους στην Κρήτη: «Μεγάλα περιθώρια συνεργασίας» Ελλάδας και Γερμανίας

Ο Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε τον Μπόρις Πιστόριους στην Κρήτη για θέματα ευρωπαϊκής ασφάλειας και την παρακολούθηση της άσκησης "SPARTAN ARROW - 26"

Δένδιας και Πιστόριους στην Κρήτη: «Μεγάλα περιθώρια συνεργασίας» Ελλάδας και Γερμανίας