Αθλητισμός

Τέλος και από την Τσουκαρίτσκι ο Βράνιες!

Τέλος και από την Τσουκαρίτσκι ο Βράνιες!

Πηγή Φωτογραφίας: [351730] SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο 34χρονος πρώην αμυντικός αποτελεί παρελθόν από τη σερβική ομάδα

Μετά από 17 συμμετοχές, ο Όγκνιεν Βράνιες αποχώρησε από την Τσουκαρίτσκι, από τη στιγμή που, στα τελευταία παιχνίδια, δεν βρισκόταν στις αποστολές.

Σε δηλώσεις του, ο 34χρονος πρώην άσος της ΑΕΚ τόνισε: “Είχα συμφωνήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου να αγωνιστώ εδώ μέχρι την 1η Απριλίου και στη συνέχεια να δούμε πως θα εξελιχθεί. Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ ακόμα.

Θεωρώ πως μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Θα ξεκουραστώ το ερχόμενο διάστημα και θα δούμε που θα με βγάλει ο δρόμος”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes)

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τη σερβική ομάδα, ο Βράνιες είπε πως “αποφάσισα και βρήκα κατανόηση σε αυτό από όλους στην Τσουκαρίτσκι, πως θα ήταν καλύτερα να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας στην παρούσα φάση για προσωπικούς λόγους.

Μπορώ μόνο να εκθειάσω αυτή την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, αλλά και τους υπαλλήλους του συλλόγου. Σπάνια βλέπεις τόσο καλούς νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω όλα αυτά τα παιδιά θα κάνουν μεγάλη καριέρα στο μέλλον. Ποιος ξέρει; Ίσως επιστρέψω ξανά στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments