Διεθνή

Νετανιάχου: Υπάρχει ημερομηνία για την εισβολή στη Ράφα – Όλα έτοιμα για την επιχείρηση

Νετανιάχου: Υπάρχει ημερομηνία για την εισβολή στη Ράφα – Όλα έτοιμα για την επιχείρηση

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι έχει οριστεί ημερομηνία για επίθεση στην πόλη Ράφα, η οποία, σύμφωνα με το Ισραήλ, είναι ένα από τα τελευταία προπύργια της Χαμάς στη Γάζα.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι έχει οριστεί ημερομηνία για επίθεση στην πόλη Ράφα, η οποία, σύμφωνα με το Ισραήλ, είναι ένα από τα τελευταία προπύργια της Χαμάς στη Γάζα

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι έχει οριστεί ημερομηνία για επίθεση στην πόλη Ράφα, η οποία, σύμφωνα με το Ισραήλ, είναι ένα από τα τελευταία προπύργια της Χαμάς στη Γάζα.

Δεν είπε πότε θα γίνει η εισβολή, αλλά επανέλαβε ότι η νίκη επί των μαχητών της Χαμάς “απαιτεί την είσοδο στη Ράφα και την εξάλειψη των τρομοκρατικών ταγμάτων εκεί. Αυτό θα συμβεί – υπάρχει ημερομηνία“, είπε ο Νετανιάχου σε δήλωση μέσω βίντεο.

Σύμφωνα ωστόσο με τα τελευταία δεδομένα, όλα δείχνουν ότι η ημερομηνία εισβολής θα είναι πολύ σύντομα. Όπως ανακοινώθηκε, οι ισραηλινές δυνάμεις αποχώρησαν από τη Χαν Γιουνίς, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον σχεδιασμό για την επιχείρηση στη Ράφα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments