Πολιτική

Ανδρουλάκης για παρακολουθήσεις: Ανοίγει το «Κουτί της Πανδώρας» για τον Μητσοτάκη [vid]

Ανδρουλάκης για παρακολουθήσεις: Ανοίγει το «Κουτί της Πανδώρας» για τον Μητσοτάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [368621] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΔΑΕ ΧΡΗΣΤΟ ΡΑΜΜΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

«Ανοίξει ο δρόμος της αλήθειας και μαζί το «Κουτί της Πανδώρας» για τον Μητσοτάκη» προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης

«Ανοίξει ο δρόμος της αλήθειας και μαζί το «Κουτί της Πανδώρας» για τον Μητσοτάκη» προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ για την υπόθεση των υποκλοπών. 

«Ήρθα εδώ να ζητήσω από τον κ. Ράμμο να επιταχύνει τις διαδικασίες και όταν καθαρογραφεί η απόφαση θα ενημερώσω τον ελληνικό λαό» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ εξήγησε πως «το σκάνδαλο αυτό δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά έχει οικονομικές και νομικές διαστάσεις, γιατί κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια».

Η ενημέρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, κατά την οποία κρίθηκε αντισυνταγματική την άρνηση της Αρχής να τον ενημερώσει για τους λόγους που έγινε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του.

Το ΠΑΣΟΚ μεταξύ θεσμικής αντιπολίτευσης και hard rock ρητορικής

Εικοσιτέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Κώστας Λαλιώτης, ως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, εμπνεύστηκε τη στρατηγική του “σκληρού ροκ”. Τότε, ήταν μια συνταγή που το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ως σημαντικό συστατικό για να ανεβάσει τους μέγιστους τόνους απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και να επιτεθεί κατά μέτωπο στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Έκτοτε, το “σκληρό ροκ” έχει γίνει ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά στους πολιτικούς κύκλους για να περιγράψει στρατηγικές και καταστάσεις με υψηλά πολιτικά ντεσιμπέλ. Τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά ο Κώστας Λαλιώτης συνεχίζει να είναι δυνατός και συχνά συμμετέχει σε κλειστές συσκέψεις για τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ και την επικοινωνία του κόμματος. ‘Άλλοτε συμφωνεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη, άλλοτε όχι. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο αρχηγός του κόμματος τον ακούει’, σχολίασε ένας από τους συνεργάτες του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ για τη συμβολή του Λαλιώτη στη διαμόρφωση της γραμμής του κόμματος. Με το ΠΑΣΟΚ να δίνει μάχη για τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές, το “σκληρό ροκ” του Λαλιώτη μετατρέπεται σε κεντρική οδό. που θα υπερκεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Καθώς στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι, έπειτα από µια µακρά περίοδο εσωστρέφειας, η µόνη κίνηση που απέδωσε ήταν η πρόταση δυσπιστίας, επαναφέροντας το κόµµα στο προσκήνιο και ανεβάζοντας την ψυχολογία των στελεχών, οι σκληρές συγκρούσεις µε τη Ν.∆. γίνονται αυτονόητες. Σε κάθε ευκαιρία που θα δίνεται πλέον στον Νίκο Ανδρουλάκη, θα αναλαµβάνονται ανάλογες πρωτοβουλίες, µε τον ίδιο να επιτίθεται προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειµένου το κάδρο να έχει δύο, εκείνον και τον πρωθυπουργό, χωρίς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments