Lifestyle

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το έμφραγμα – «Τα δύσκολα πέρασαν»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το έμφραγμα – «Τα δύσκολα πέρασαν»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετά το έμφραγμα που υπέστη έκανε την πρώτη του ανάρτηση

Την πρώτη του ανάρτηση μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε έκανε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος όπως έγινε γνωστό υπέστη έμφραγμα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ευχαρίστησε όσους τον υποστήριξαν στη δύσκολη στιγμή του ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

«Τα δύσκολα πέρασαν. Οι ευχές, η αγάπη σας κι οι αγκαλιές σας με περιβάλλουν από την πρώτη στιγμή! Αγκαλιά με την Μπουκιά σας στέλνω όλη μου την αγάπη κι όλα μου τα ευχαριστω μέσα από την καρδιά μου! Τη φωτογραφία την έβγαλε η Δανάη μου», έγραψε στην λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial)

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε δημόσια πρώτη φορά για την περιπέτεια με την υγεία του την περασμένη Παρασκευή 29 Μαρτίου και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου περιέγραψε πώς συνέβη το περιστατικό και έστειλε το δικό του μήνυμα στο κοινό, να μην αψηφά ποτέ κανένας τέτοιου είδους πόνους, όπως εκείνοι που είχε ο ίδιος, ενώ εξήγησε ότι όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία ήταν με τη Βίκυ Σταυροπούλου, που ήταν και εκείνη που κάλεσε το ασθενοφόρο.

Μάλιστα η Δανάη Μπάρκα όταν ο ηθοποιός μιλούσε για το συμβάν ξέσπασε σε κλάματα καθώς είναι γνωστή η σχέση που έχουν, μιας και τον έχει αποκαλέσει πολλές φορές πατέρα της.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν τον ευκαιρία να πάω σε σας με καλημέρα αλλά να πω μια καλημέρα σε όλους τους αγαπημένους φίλους, που τόσο νοιάστηκαν για μένα όλο αυτό το διάστημα. Ήταν πραγματικά ένα κύμα μεγάλης αγάπης και στήριξης. Σχεδόν ιαματικό ήταν αυτό κύμα για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ. Τα κινητά μου έχουν γεμίσει από μηνύματα και δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα, δεν μιλάω ακόμα στο τηλέφωνο και η Δανάη το ξέρει και εσείς το ξέρετε, είμαι σε περίοδο ανάρρωσης ας πούμε σε μια μικρή καραντίνα και μια προφύλαξη που δεν πρέπει να κουράζομαι δεν πρέπει να μιλάω.

Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία να στείλω όλη μου την αγάπη στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και νοιάζονται για μένα να τους πω ότι είμαι καλά, ότι τα δύσκολα πέρασαν μάλλον και ότι σε όλη αυτή την περιπέτεια είχα έναν άγγελο μαζί μου γι’ αυτό και μιλάμε τώρα, είχα τον Ταξιάρχη μαζί μου», είχε πει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments