Αθλητισμός

«Τρέχει» να προλάβει τα playoffs του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Τρέχει» να προλάβει τα playoffs του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Με προστατευτική μπότα εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Fiserv Forum για τον αγώνα της ομάδας του Μιλγουόκι με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Με προστατευτική μπότα εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Με προστατευτική μπότα εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Fiserv Forum για τον αγώνα της ομάδας του Μιλγουόκι με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ θέλει να ελαχιστοποιήσει την καταπόνηση στο αριστερό του πόδι, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να είναι καθησυχαστικές, αλλά τον Ντοκ Ρίβερς να ξεκαθαρίζει πως δεν θα παίξει στα ματς που απομένουν για τη regular season.

«Υπάρχει ανακούφιση μετά από τη διάγνωση. Το να μην τον έχουμε στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου δεν είναι σπουδαίο, ωστόσο υπάρχει ανακούφιση. Δεν υπάρχει όμως χρονοδιάγραμμα ή κάτι τέτοιο. Έχουμε την καλύτερη ομάδα για να δουλέψει μαζί του. Και δεν υπάρχει κάποιος που δουλεύει περισσότερο από εκείνον, το ξέρουμε αυτό. Θα επιστρέψει όταν μπορεί να επιστρέψει. Το πότε, θα το μάθουμε στην πορεία.

Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος για τα playoffs, θέλω να πω, δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος, απλώς ελπίζω ότι θα τα καταφέρει. Αμφιβάλλω αν θα ταξιδέψει μαζί μας, αν και έρχεται πολύς κόσμος στα εκτός έδρας παιχνίδια οπότε δεν νομίζω ότι θα χαλάσει η αποθεραπεία του. Δεν νομίζω ότι υπάρχει βαθμός στη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Επίσης, μιλάμε για τον Γιάννη, δεν είναι χαρούμενος, θέλει να παίζει κάθε βράδυ, κάθε λεπτό. Σιχαίνεται να βγαίνει. Πολλοί σαν εκείνον κάνουν αυτό που αγαπούν και αυτό που τους δίνει χαρά, οπότε όταν τους το παίρνεις, τους επηρεάζει» ανέφερε ο Ρίβερς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments