Πολιτική

Άδωνις σε Βελόπουλο: Παρακαλούσες τον Σαμαρά να κατέβεις υποψήφιος με τη ΝΔ

Άδωνις σε Βελόπουλο: Παρακαλούσες τον Σαμαρά να κατέβεις υποψήφιος με τη ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις σε Βελόπουλο: Με μεγάλο σεβασμό θα μιλάς σε μένα!

Στην αποκάλυψη ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος εκλιπαρούσε τον Αντώνη Σαμαρά για να κατεβεί υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη σημαία της ΝΔ, προέβη προ ολίγου ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «Ποιος ξέρει καλύτερα από εμένα πόσο παρακαλούσες τον Αντώνη Σαμαρά να κατεβείς υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ; Εσύ παρακαλούσες τον Αντώνη Σαμαρά να κατεβείς υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Να ξέρει ο Ελληνικός λαός ότι δεν είσαι στη ΝΔ επειδή σε έκοψε ο Σαμαράς. Άρα, όλο το σόου που έκανες εναντίον μου είναι για να κοροιδέψεις τον κόσμο. Όμως εγώ σε ξέρω πάρα πολύ καλά και άρα, εμένα δεν μπορείς να με κοροιδέψεις. Άρα, όταν θα απευθύνεσαι σε εμένα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μιλάς με σεβασμό, γιατί εγώ σε ξέρω πολύ καλά. Μπορεί οι ψηφοφόροι σου να μη σε ξέρουν, αλλά εγώ σε γνωρίζω πολύ καλά».

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου “Δράσεις δημόσιας υγείας – Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας”, Πέμπτη 11 Απριλίου 2024.(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αδιάφορο θέμα η υγεία των πολιτών για τον Βελόπουλο

Επίσης, απαντώντας στις αιτιάσεις του Κυριάκου Βελόπουλου, ο Άδωνις τόνισε: «Δεν ήξερα ότι θέλεις τόσο πολύ να βγεις στον ΣΚΑΙ. Αν ήξερα πως το θέλεις τόσο πολύ, θα έκανα ό,τι μπορούσα για να σε προσκαλέσουν. Ο ΣΚΑΙ είναι ένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός και αποφασίζει ο ίδιος ποιοι προσκεκλημένοι παρουσιάζουν ενδιαφέρον».

Αναφερόμενος στο ζήτημα των απογευματινών χειρουργείων, ο υπουργός Υγείας επισήμανε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης: «Τίποτα δεν είπες για τα απογευματινά χειρουργεία. Τίποτα δεν είπες για την υγεία. Για σένα η υγεία των Ελλήνων πολιτών είναι ένα θέμα αδιάφορο».

Παλαβές οι θεωρίες περί μπαζώματος – Έγκυρος δημοσκόπος ο κ. Γεράκης

Αναφερόμενος στον κ. Γεράκη της εταιρείας δημοσκοπήσεων Marc, ο Άδωνις υπογράμμισε: «Αυτές τις ιστορίες περί τιμολογίων μας τις έλεγε και ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά. Όμως, ο κ. Γεράκης έπεσε μέσα στις προβλέψεις του για τις εκλογές. Η δουλειά ενός δημοσκόπου είναι να προβλέπει το εκλογικό αποτέλεσμα και ο κ. Γεράκης το προέβλεψε σωστά!».

Σε σχέση με τις θεωρίες περί μπαζώματος, επισημάνθηκε ότι «είναι παλαβές θεωρίες. Καταφέρατε να πείσετε και το ΠΑΣΟΚ να συμμεριστεί αυτές τις παλαβές θεωρίες σας. Αυτό σας το πιστώνω. Χαίρομαι όμως που γίνεται και δικαστική διερεύνηση για όλα αυτά, για να φανεί και η πραγματικότητα αυτών των θεωριών».

«Ως προς τον κ. Μπλέτσα, πρέπει να πω ότι ορίστηκε επικεφαλής του Οργανισμού για την Κυβερνοασφάλεια. Το επιχείρημά σας είναι ότι έκανε μια ανάρτηση κατά του κ. Καραμανλή. Μα το σωστό για μια κυβέρνηση είναι να επιλέγει τους κατάλληλους για μια θέση, ασχέτως κομμάτων και κομματικών προτιμήσεων. Είναι διευθυντής σε εργαστήριο του ΜΙΤ. Και το ΜΙΤ είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό, πανεπιστημιακό ίδρυμα στον κόσμο!

Ο Βελόπουλος παίζει με τον πόνο των συνταξιούχων

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου “Δράσεις δημόσιας υγείας – Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας”, Πέμπτη 11 Απριλίου 2024.(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τέλος, αναφερόμενος στην υπόσχεση του Κ. Βελόπουλου για τις συντάξεις, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «ως προς τις 4000 ευρώ σύνταξη, θα χρειαστούμε 130 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα και ο λαϊκισμός έχει κάποια όρια. Εσείς τα έχετε υπερβεί προ πολλού και κατά πολύ. Παίζεται για μερικές ψήφους με τον πόνο των συνταξιούχων. Οι 4.000 ευρώ σύνταξη είναι ανοησίες. Είστε ένας επικίνδυνος πολιτικά άνθρωπος, που παίζει με τον πόνο και το μόχθο των συνταξιούχων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments