Αθλητισμός

Η κίνηση του Κίναν Έβανς που τον στέλνει στον Ολυμπιακό!

Η κίνηση του Κίναν Έβανς που τον στέλνει στον Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: eurohoops.gr//Η λιθουανική ιστοσελίδα «15min.lt» ανέφερε ότι ο Έβανς απέρριψε πρόταση της Ζαλγκίρις με ετήσιες απολαβές 1.5 εκατ. ευρώ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Η λιθουανική ιστοσελίδα «15min.lt» ανέφερε ότι ο Έβανς απέρριψε πρόταση της Ζαλγκίρις

Η λιθουανική ιστοσελίδα «15min.lt» ανέφερε ότι ο Έβανς απέρριψε πρόταση της Ζαλγκίρις με ετήσιες απολαβές 1.5 εκατ. ευρώ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Το ρεπορτάζ μάλιστα υπογράφει ο ίδιος δημοσιογράφος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει την ανανέωση της συνεργασίας του Γκριγκόνις με τον Παναθηναϊκό. Μια είδηση που επιβεβαίωσε λίγες ώρες αργότερα ο Λιθουανός άσος του Τριφυλλιού.

Τώρα, η εν λόγω ιστοσελίδα φέρνει τον Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό, με τους Λιθουανούς να συνδέουν την απόρριψη της πρότασης της Ζαλγκίρις Κάουνας από τον Αμερικανό άσο με ενδεχόμενη μεταγραφή του 27χρονου γκαρντ στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κίναν Έβανς το τελευταίο διάστημα έχει γραφτεί και για την Φενερμπαχτσέ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τους Λιθουανούς όμως να θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Αμερικανού στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Κίναν Έβανς ολοκλήρωσε τη φετινή Euroleague έχοντας 17.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ κατά μέσο όρο, με 53% στα δίποντα και 43% στα τρίποντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments