Lifestyle

Survivor: Η Χρύσα νικά την Aira μετά από 7 αναμετρήσεις και παραμένει στο παιχνίδι [vid]

Survivor: Η Χρύσα νικά την Aira μετά από 7 αναμετρήσεις και παραμένει στο παιχνίδι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ SKAI | Survivor

Aira: «Προσπάθησα να είμαι με χαμόγελο, όπως πάντα»

Σε μία μονομαχία θρίλερ που κρίθηκε στον τελευταίο πόντο η Άιρα Αντομαϊτίτε ηττήθηκε από την Χρύσα Χατζηγεωργίου με 4-3 και αποχώρησε από το Survivor 2024 λίγες ώρες πριν το πάρτι ένωσης των δύο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Αντίθετα τόσο η παίκτρια των Μπλε, όσο και οι συμπαίκτριες της Άιρας στην Κόκκινη ομάδα Δώρα Νικολή και Ασημίνα Χατζηανδρέου θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί με τις ομάδες τους υπό τους ήχους του Σάκη Ρουβά.

Η 14η εβδομάδα στο Survivor ολοκληρώθηκε με παιχνίδια της Καραϊβικής, αγώνισμα επικοινωνίας με νικητές και τις δύο ομάδες και φυσικά την μονομαχία παραμονής. Στο επεισόδιο της Πέμπτης (11/4) η Ασημίνα Χατζηανδρέου που την προηγούμενη ημέρα είδε το όνομά της στην κάλπη να συμπληρώνει το καρέ της μονομαχίας δήλωσε αναποφάσιστη για το αν θα πρέπει να βάλει την υγεία της πάνω από το παιχνίδι Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε πως αν την ώρα του αγώνα, νιώσει πόνο, τότε θα σκεφτεί την υγεία της και θα αποχωρήσει.

«Η τέταρτη μονομάχος για αυτή την εβδομάδα είμαι εγώ, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Το είχα ζητήσει κιόλας από τους συμπαίκτες μου, ότι πριν από την Κατερίνα Δαλάκα είμαι εγώ. Άσχετα από τον τραυματισμό μου θα πάω να παλέψω, αν γίνει χειρότερα το χέρι μου θα το καταλάβω την ώρα της μονομαχίας κι εκεί είναι που θα βάλω την υγεία μου πάνω από την παραμονή μου στο παιχνίδι».

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως στο πάρτι ένωσης θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς δεν χαροποίησε μόνο τις «ρουβίτσες», αφού φάνηκε πως στον Άγιο Δομίνικο υπάρχουν και «ρουβίτσοι». Ένας από αυτούς είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός που εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επερχόμενη άφιξη του τραγουδιστή στον Άγιο Δομίνικο.

«Ο Γιώργος μας ανακοίνωσε ποιος θα είναι ο τραγουδιστής στην ένωση. Εγώ ένα πράγμα θα πω, θέλουμε κι άλλο “Σάκης”. Σας παρακαλώ, θέλουμε κι άλλο, κι άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ Κατερίνα Δαλάκα και Τζέιμς Καφετζής έχουν βγάλει τα… μαχαίρια. Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας θέλησε να δώσει μια… πληρωμένη on camera απάντηση στον αντίπαλό της και στα βέλη που δέχθηκε από εκείνον στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού σχετικά με τον «στρατό».

«Ο Τζέιμς ανέφερε ότι θα έπρεπε να είμαι μόνιμη στο στρατό γιατί είμαι πολύ αυστηρή, του απάντησα ότι είμαι πολύ αυστηρή πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό μου. Δεύτερον, δεν έχουμε αφήσει τις οικογένειες μας για να κάνουμε εδώ μόνο μουχαμπέτι. Γιατί μέσα από τον αγώνα, που πρέπει να είμαστε σοβαροί, τρώμε, παραμένουμε στο παιχνίδι, ερχόμαστε σε επικοινωνία με την οικογένεια μας οπότε πρέπει εκείνη την ώρα να υπάρχει μια σοβαρότητα και αυστηρότητα. Πρέπει ο καθένας να είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και γι’ αυτό που έχει έρθει να κάνει εδώ. Επίσης, ο Τζέιμς από που έβγαλε το συμπέρασμα για τον στρατό; Εφόσον ο ίδιος δεν έχει πάει στον στρατό. Όταν δεν έχεις πάει στον στρατό, καλό είναι να μην κάνεις σχόλια. Γιατί, όπως ούτε εγώ έχω πάει, δεν μπορώ να πω κάτι για τον στρατό. Κάτι που είναι πάρα πολύ ιερό για την χώρα μας και την πατρίδα μας» πρόσθεσε η Κατερίνα Δαλάκα, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΪ.

Έναν σύντομο απολογισμό της κόντρα στο Survivor, ανάμεσα στο ίδιο με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Αλέξη Παππά, φαίνεται πως επιχείρησε να κάνει ο Τζέιμς Καφετζής στο. Έτσι, λίγο πριν βρεθεί στα Παιχνίδια της Καραϊβικής, ο παίκτης των Μπλε άρχισε να «πυροβολεί» και πάλι την αντίπαλο του.

«Μετά το χθεσινό συμβούλιο, αυτό που κατάλαβα είναι ότι το πρόβλημα του Αλέξη και της υπολοχαγού Νατάσας, της Κατερίνας δηλαδή, δεν είναι τόσο ότι κάνω παρέα με τον Γκιουλέκα αλλά το ότι το έχουμε πάρει πιο πολύ στο χαβαλέ. Γιατί ναι μεν δεν είμαστε στρατιωτάκια για είμαστε φουλ αφοσιωμένοι στο τι θα πούμε, τι θα γίνει και πως θα πάμε αλλά στο να περάσουμε καλά. Όσο καλά γίνεται σε αυτές τις συνθήκες. Η αλήθεια είναι ότι εμένα ο Γιώργος με έχει βοηθήσει πάρα πολύ γιατί είμαι εδώ πέρα δυο μήνες και περνάει πιο light αυτή η φάση από ότι περνούσε τότε που είχα ξαναέρθει. Μου είναι πιο εύκολο φέτος γιατί πραγματικά γελάω και έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουμε πολύ παρόμοιο χιούμορ. Νομίζω πως αυτό είναι, λοιπόν, που ενοχλεί και τον Αλέξη Παππά αλλά και την Κατερίνα Δαλάκα» ανέφερε ο παίκτης των Μπλε.

Στα Παιχνίδι της Καραϊβικής Μπλε και Κόκκινοι είχαν την ευκαιρία να αφήσουν για λίγο τις διαφορές τους στην άκρη και να διασκεδάσουν απαντώντας στις ερωτήσεις που θα τους έθετε ο Γιώργος Λιανός. Ανάμεσα στα άλλα ζευγάρια που βρέθηκαν απέναντι, ήταν και εκείνο μεταξύ της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Χρύσας Χατζηγεωργίου.

«Τι μήκος έχει το μακρύτερο πέπλο νυφικού σύμφωνα με το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες;» ήταν η ερώτηση για τις δυο παίκτριες και ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία για σύντομη κουβέντα, όσο εκείνες προσπαθούσαν να σκεφτούν την καλύτερη απάντηση. «Εσύ Ασημίνα, αν το φόραγες, τι θα ήταν; Maxi, medi, mini; Τι θα έβαζες;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να λάβει μια, μάλλον, όχι και τόσο αναμενόμενη απάντηση.

«Μίνι! Ρε συ Γιώργο, έχουμε ένα προσόν! Να μη το αναδείξουμε;» αποκρίθηκε, με χαμόγελο, η γνωστή παίκτρια των Κόκκινων με τον παρουσιαστή του Survivor να συμφωνεί και να συνεχίζεται η γνώριμη ροή του επεισοδίου.

Νικητές στο παιχνίδι των ερωτήσεων αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι με 7-6.

Στον στίβο μάχης λόγω της επικινδυνότητας που υπήρχε, ο Γιώργος Λιανός είπε πως η νίκη θα υπολογιστεί στους 10 πόντους. Αυτό ήρθε να το ανατρέψει η καταρρακτώδης βροχή, αφού η νίκη ήρθε στην κόκκινη ομάδα τελικά στους 6 πόντους (6-4).

Ωστόσο το έπαθλο επικοινωνίας δόθηκε και στις δύο ομάδες, καθώς και το φαγητό, ώστε να πάνε όλοι ευχαριστημένοι στις μονομαχίες και στη συνέχεια στο πάρτι της ένωσης.

Οι survivors συναντήθηκαν ξανά στο στίβο μάχης για να στηρίξουν οι μεν Κόκκινοι της Ασημίνα, Άιρα και Δώρα, οι δε Μπλε την Χρύσα.

Τα στατιστικά των 4 υποψηφίων ήταν: Ασημίνα 69%, Δώρα 47%, Χρύσα 44% κσι Άιρα 43%. Ο τελικός στόχος ήταν στην κρίση της Ασημίνας βάσει κατάταξης, η οποία επέλεξε τα τοτέμ με τα σακίδια, καθώς δεν ήθελε να δυσκολέψει κανέναν, όπως τόνισε.

Πρώτη η Ασημίνα κατάφερε πολύ γρήγορα (4-0) να εξασφαλίσει την παραμονή της στο Survivor 2024.

Ακολούθησε η Δώρα (4-0), ενώ η Χρύσα με την Άιρα συνέχισαν στην τελική μονομαχία.

Η μονομαχία της Κόκκινης και της Μπλε παίκτριας αποδείχθηκε θρίλερ, με την Χρύσα να προηγείται με 3-2 και την Άιρα να ισοφαρίζει σε 3-3. Στο τέλος όμως χαμογέλασε πάλι η Χρύσα η οποία στην 6η της μονομαχία έκανε το 4-3 και έστειλε την Άιρα σπίτι της.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπειρία, το εκτιμώ πάρα πολύ και πέρασα τέλεια εδώ μέσα» εξομολογήθηκε Άιρα που μετά από 12 εβδομάδες παραμονής στο Survivor 2024 πήρε τη δάδα της και αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments