Αθλητισμός

100 χρόνια ΑΕΚ: Το γιόρτασε μαζί με τον κόσμο της στη Νέα Φιλαδέλφεια [vid]

100 χρόνια ΑΕΚ: Το γιόρτασε μαζί με τον κόσμο της στη Νέα Φιλαδέλφεια [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ OPAP ARENA ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ DRONE ΛΗΨΕΙΣ ΝΤΡΟΟΥΝ

Η ΑΕΚ έγινε 100 χρονών και το γιόρτασε μαζί με τον κόσμο της στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου στήθηκε ένα «κιτρινόμαυρο» πάρτι.

Η ΑΕΚ έγινε 100 χρονών και το γιόρτασε μαζί με τον κόσμο της στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου στήθηκε ένα «κιτρινόμαυρο» πάρτι.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με ένα πολύ συγκινητικό video έστειλε τις ευχές του για τον ένα αιώνα ζωής του συλλόγου. Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ανέφερε:

«Αγαπητοί Ενωσίτες, σήμερα γιορτάζουμε τα 100α γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδας στην Ελλάδα. Για όλους εμάς, της πιο ξεχωριστής στον κόσμο ολόκληρο. Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι γι’ αυτό, περήφανοι και λυτρωμένοι γιατί περάσαμε πολλά, ήταν χρόνια δύσκολα.

Πονέσαμε, όμως δε λυγίσαμε ποτέ. Μέσα από προσπάθεια, από αγώνες και πολλή αγάπη, δίνουμε ξανά στην ΑΕΚ την απεραντοσύνη που δικαιούται το προσφυγικό μεγαλείο της.

Έχουμε πάλι το σπίτι μας, είμαστε ξανά αδελφωμένοι και ενωμένοι. Αντέξαμε, πιστέψαμε, δικαιωθήκαμε.

Είμαστε όλοι το ίδιοι μπροστά της, έχουμε όλοι κιτρινόμαυρο αίμα στις φλέβες μας. Να είστε υπηρέτες και σωματοφύλακές της μαζί, να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε στα 200, στα 300, στα 1.000 χρόνια της. Ζήτω η ΑΕΚ!

Γεια σου ρε ΑΕΚάρα μου!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στο πλαίσιο της γιορτής της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια:

«Καλησπέρα σε όλους. Αισθάνομαι πανευτυχής που είμαι ένα μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ. Είμαι ευγνώμων και στον Θεό που είμαι σε αυτό το μέρος σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μοιράζομαι την γιορτή με όλους σας. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι όπως ήμασταν πέρσι, όπως είμαστε φέτος, για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την ομάδα μας.

Τόσο στα καλά, όσο και στα κακά να είμαστε μαζί, ενωμένοι. Τόσο οι ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο σταφ θα δώσουμε και την τελευταία ρανίδα από τον ιδρώτα μας για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι την ενέργεια, σας, αυτή που έχετε δώσει σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να γιορτάσουμε πραγματικά αυτά τα 100 χρόνια. Χρόνια πολλά ΑΕΚ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments