Αθλητισμός

Κηφισιά – Παναιτωλικός: Ο Λομόνακο έδωσε τη λύση “παραμονής” [0-1]

Κηφισιά – Παναιτωλικός: Ο Λομόνακο έδωσε τη λύση “παραμονής” [0-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [368791] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOUTS / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Στο +2 η ομάδα του Αγρινίου

Με γκολ του Λομόνακο στο 70ο λεπτό ο Παναιτωλικός νίκησε με 1-0 εκτός έδρας την Κηφισιά για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League και την προσπέρασε στη βαθμολογία, αφήνοντας στην προτελευταία θέση και στο -2.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού ήταν δεδομένο ότι θα επηρέαζε τις δύο ομάδες, οι οποίες ήταν πολύ προσεκτικές από το ξεκίνημα. Αποτέλεσμα; Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου καμία εκ των δύο δεν είχε τελική προσπάθεια εντός εστίας. Στο 10′ ο Ματέους Σάντος είχε την πρώτη φάση για τους γηπεδούχους αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ με διαγώνιο σουτ ενώ για τους φιλοξενούμενους η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 24′ με το πλασέ του Τορεχόν στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panetolikos FC / Παναιτωλικός (@panetolikos_fc)

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, και οι δύο ομάδες έψαξαν περισσότερο το γκολ. Η Κηφισιά είχε δύο προσπάθειες με τον Οζέγκοβιτς στο πρώτο 15λεπτο της επανάληψης αλλά καμία εκ των δύο δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και στη συνέχεια ο Παναιτωλικός άρχισε να παίρνει τον έλεγχο και να απειλεί με τον Λομόνακο, ο οποίος ήταν και αυτός που έδωσε τη λύση τελικά.

Στο 70′ ο Μπιφουμά έχασε τη μπάλα στο κέντρο, ο Ζοάο Πέδρο απέφυγε τον Παπασάββα και έβγαλε ωραία κάθετη πάσα για τον Λομόνακο που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για το 0-1.

Σκορ που έμεινε ως το τέλος αφού στο 80′ ο Ταμπίτζε έδιωξε πάνω στη γραμμή τη μπάλα μετά την κεφαλιά του Παπασάββα, με την ομάδα του Αγρινίου να πανηγυρίζει μια νίκη που ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστική σε ό,τι αφορά τη μάχη της παραμονής.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν (82’ Νίνης), Βαφέας, Σολόα, Σνάιντερλαν, Τσανάτζια, Κλωναρίδης (46’ Παπασάββας/82’ Τεττέη), Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά (82’ Μενέντεζ), Μπαρμπόσα, Οζέγκοβιτς.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (93’ Τσιγγάρας), Χουάνπι (85’ Χατζηθεοδωρίδης), Λιάβας, Λομόνακο (85’ Ντουάρτε), Ντίαζ (62’ Ζοάο Πέδρο).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments