Αθλητισμός

Μπαρτζώκας: «Θα γίνουν ωραία παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα»

Μπαρτζώκας: «Θα γίνουν ωραία παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την τούρκικη ομάδα μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και για το σταύρωμα με την Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ και το «σταύρωμα» με την Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στην παράταση την Φενερμπαχτσέ και στα πλέι οφ της Euroleague θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την τούρκικη ομάδα μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και για το σταύρωμα με την Μπαρτσελόνα.

«Θέλουμε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Η Μπαρτσελόνα είναι μπροστά μας, θα γίνουν ωραία παιχνίδια και για τον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε στο flash interview:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν υπάρχει εύκολο ματς από την αρχή μέχρι τώρα. Είναι πάντα μία μάχη. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Είμαστε χαρούμενοι που μπήκαμε ξανά στα πλέι οφ και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτή τη διαδικασία. Είναι επιτυχία για τον σύλλογο. Είμαστε περήφανοι και δεν ήταν εύκολη η πρόκριση. Θέλουμε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Η Μπαρτσελόνα είναι μπροστά μας, θα γίνουν ωραία παιχνίδια και για τον κόσμο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments