Lifestyle

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν ξέρω γιατί έχει εμμονή μαζί μου η Καινούργιου»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν ξέρω γιατί έχει εμμονή μαζί μου η Καινούργιου»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/KATKEN85

Δεν νομίζω ότι έχει να πει κανείς για μένα ότι είμαι κακός άνθρωπος, πρόσθεσε μετά από σχετικό σχόλιο της παρουσιάστριας για τον ίδιο

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχουν καλές σχέσεις, με τα σχόλια του ενός για τον άλλο να είναι αρνητικά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, αναφέρθηκε στην κόντρα τους και το σχόλιό του που είχε φέρει την αντίδραση της παρουσιάστριας, ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lampros Konstantaras (@lamproskonstantaras)

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση από την Κατερίνα Καινούργιου και δεν νομίζω να μου γίνει και ποτέ. Η ερώτηση ήταν αν θα πήγαινα και είπα όχι. Δεν θέλω να κάνω κωλοτούμπα, το έχω πει πολλά χρόνια. Υπάρχει η έκφραση, “ποτέ μη λες ποτέ”. Εδώ όμως το νιώθω το ποτέ και ήθελα να το τονίσω, και είπα ότι και να μην είχα άλλη δουλειά, που δόξα τω Θεώ κάνω αρκετές δουλειές, θα έβρισκα να κάνω κάτι άλλο».

Τέλος, ο ίδιος έκανε λόγο για εμμονή της παρουσιάστριας απέναντι στο πρόσωπό του.

«Και βέβαια με ενόχλησε που είπε ότι θέλει να δουλεύει μόνο με καλούς ανθρώπους. Δεν νομίζω ότι έχει να πει κανείς για μένα ότι είμαι κακός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν κατάλαβε και η ίδια τι άστοχο ήταν αυτό που είπε και τι εμμονή υπάρχει, και δεν με νοιάζει κιόλας. Είναι αυτό που λέμε, “ώχου και δε με νοιάζει”» ανέφερε.

Η κόντρα Κωνσταντάρα – Καινούργιου Η κόντρα ανάμεσά τους ξέσπασε μέσα στα social media με την Κατερίνα Καινούργιου να γράφει στο Twitter: «Δεν θα του κάναμε ποτέ πρόταση, θέλω να δουλεύω με καλούς ανθρώπους».

Σε δηλώσεις του στο «Breakfats@Star» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξέφρασε την ενόχλησή του με το παραπάνω tweet της παρουσιάστριας.Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε αναλυτικά: «Όλα καλά, απλά καμιά φορά όταν μου θίγουν κάποια πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω. Γι’ αυτό απάντησα επειδή με ενόχλησε που με είπε κακό άνθρωπο. Τέλος πάντων, δεν το πήρε κανένας στα σοβαρά, γιατί το θέμα είναι πάλι και ποιος το λέει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments