Αθλητισμός

ΠΑΟ ΛΑΜΙΑ: Ανατροπή με Μπερνάρ [3-1]

ΠΑΟ ΛΑΜΙΑ: Ανατροπή με Μπερνάρ [3-1]

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Με πρωταγωνιστή τον Μπερνάρ, που σκόραρε δύο φορές, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-1 της Λαμίας και ανέβηκε, προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας

Ο Μπερνάρ είχε κέφια στην Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια σημαντική νίκη, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή, κόντρα στην Λαμία, με του πράσινους να ανεβαίνουν προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των play-offs. Το «τριφύλλι» επικράτησε με 3-1 στο ματς της 5ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος με τον Βραζιλιάνο μέσο να βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, αφού πέτυχε δύο γκολ, οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ βρίσκεται πλέον στην 1η θέση με 68 βαθμούς και περιμένει την εξέλιξη στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη για να δει εάν θα παραμείνει εκεί. Πέμπτη διαδοχική νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας που δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό στα play-offs.

«Ψυχρολουσία» με τον Σλίβκα, «πράσινη» απάντηση με Τσέριν

Το ματς ξεκίνησε σε χαμηλό τέμπο, με τον Παναθηναϊκό να έχει την  κατοχή της μπάλας, όμως οι παίκτες  των πράσινων δεν μπορούσαν να σπάσουν το πρέσινγκ της Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, ουσιαστικά στην πρώτη καλή στιγμή του ματς. Ο Σλίβκα, εκμεταλλεύτηκε το κακό γύρισμα του Κώτσιρα και ο Λιθουανός μέσος με ωραίο πλασέ, νίκησε τον Ντραγκόφσκι, βάζον.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, όμως, βρήκε γρήγορα απάντηση στο αρχικό «σοκ» και έφτασε στην ισοφάριση με τον Τσέριν. Στο 19’ λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ οι γηπεδούχοι έμειναν ψηλά στο γήπεδο, Ο Μπερνάρ με ωραία βρήκε τον Αράο μέσα στην περιοχή, εκείνος έκανε το γύρισμα  στο δεύτερο δοκάρι και ο ερχόμενος Τσέριν εκτέλεσε στην κίνηση για το 1-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments