Πολιτική

Ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με τη ΝΔ [vid]

Ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με τη ΝΔ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: thebriefing.gr//Σείστηκε η αίθουσα όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με πολλούς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Δεν είναι απόψε ανάμεσα μας δεν μπορεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία, έχει πολύ υψηλό συμβολισμό: είναι ο Φρεντι Μπελερης ο εκλεγμένος δημαρχος Χειμάρρας.

Παρουσιάζεται το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Σείστηκε η αίθουσα όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με πολλούς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Δεν είναι απόψε ανάμεσα μας δεν μπορεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία, έχει πολύ υψηλό συμβολισμό: είναι ο Φρεντι Μπελερης ο εκλεγμένος δημαρχος Χειμάρρας.

Ελπίζουμε να επικρατήσει το δίκαιο και σύντομα να αφεθεί σύντομα ελεύθερος ο παράνομα φυλακισμένος δήμαρχος Χειμάρρας είπε η Αριστοτελία Πελώνη που συντονίζει την παρουσίαση.

Οι εισηγήσεις που δεχόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν πολλές και διαφορετικές. Κυρίως όμως υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να υποχωρήσει στην υπόθεση Μπελέρη, γιατί είναι ένα κορυφαίο ζήτημα καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας και θα στείλει λάθος μήνυμα αν κάνει πίσω, και όσοι θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να ασχολείται μαζί του, γιατί αυτό ενοχλεί τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, που το έχει πάρει (και) προσωπικά, σχεδόν ως βεντέτα, και δυσχεραίνει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments